čtvrtek 16. května 2024

Hollywoodská hvězda natáčí v Praze

Fanoušci akčních filmů jásají. Do české metropole zavítala hvězda Matrixu a akční série John Wick, herec Keanu Reeves.

Keanu Reeves

Keanu Reeves v akční sérii John Wick.
Zdroj: Summit Entertainment

  • Keanu Reeves v akční sérii John Wick.
  • Zdroj: Summit Entertainment

Keanu Reeves natáčí v Praze od pondělí 7. listopadu akční thriller s názvem Ballerina po boku herečky Any de Armas, kterou také můžete zahlédnout v české metropoli. Už o víkendu fotky s Reevesem sdílelo několik fanoušků. Viděn byl mimo jiné v jedné z žižkovských restaurací. Podle serveru praguereporter.com se bude natáčet například u hotelu Opera na Těšnově nebo na Masarykově nádraží. Američtí filmaři chystají i další lokace na různých místech České republiky. Natáčení má podle dostupných informací trvat v Česku až do února příštího roku.

Keanu Reeves se narodil v roce 1964 v Libanonu a vyrůstal v Kanadě. Začínal v reklamách a v televizi, v roce 1988 zaujal rolí v oscarovém hitu Nebezpečné známosti. Mezi jeho další úspěšné filmy patří Bod zlomu, Nebezpečná rychlost nebo thriller Ďáblův advokát, kde se sešel s Al Pacinem. Megahvězdu z něj v roce 1999 udělal snímek Matrix. Legendární akční sci-fi se stalo kultovní klasikou.

Od komiksového Constantina z roku 2005 se objevoval spíše v průměrných produkcích, až díky akční sérii John Wick se mu v roce 2014 podařilo vrátit na výsluní. Čtvrtý díl z Wickovské série dorazí do českých kin 30. března 2023. Aktuálně natáčený snímek Ballerina je také zasazen do Wickovského světa, podrobnosti o příběhu zatím nejsou známy.

Autor: Andrea Jančová
Zdroj: praguereporter.com

Související

oroqxdvchuwjokjhnndhjkjzzncfodxfporof
Domácí

Silničáři nestihnou opravu Barrandovského mostu do konce prázdnin

Noví lední medvědi v Zoo Praha.
Domácí Fauna

Pražská zoo má dvojčata ledních medvědů

Hilton_prague_bush_2007_1913 (1)
Ekonomika

Pražský Hilton je znovu na prodej. Cena dosahuje astronomické částky

Nový RegioPanter na trati Praha - Kralupy nad Vltavou.
Domácí

Nový RegioPanter křižuje Středočeský kraj