Drží hladovku, posílejte peníze na jídlo, žádají dezoláti a neumí ani opsat adresu

Dezinformátor Pavel Zítko je na Slovensku ve vazbě. Protože se bojí, že ho tam někdo otráví, drží hladovku. Posílejte Pavlovi peníze na potraviny, žádají teď poněkud nelogicky jeho kumpáni a vyhlašují válku slovenskému vězeňství.

zítko peníze

Zítkovi podporovatelé žádají o peníze na potraviny, přestože on sám drží hladovku.
Zdroj: facebook.com

  • Zítkovi podporovatelé žádají o peníze na potraviny, přestože on sám drží hladovku.
  • Zdroj: facebook.com

Čím dál větší komedii rozpoutává partička nohsledů kolem hledaného Pavla Zítka, kterého zatkla slovenská policie. Chomutovský soud na něj vydal zatykač, protože se Zítko obžalovaný ze šíření poplašné zprávy odmítal dostavit k jednání. Soudu oznámil, že porušuje zákon, proto mu obžalovaný jednání zrušil.

Po uvalení vazby se aktivovali jeho příznivci, především Marcela a Petr Maruškovi. Ti ihned potom, co Zítko oznámil, že drží hladovku, začali do světa šířit žádost o peníze, aby si prý mohl ve věznici pořídit potraviny a vitamíny. Přitom jen v posledních dvou příspěvcích na sociální síti, kde uvedli číslo účtu, mají odlišné poslední číslice.

Moc úspěchů asi nebude mít ani jejich další výzva. „Zde je adresa na Pavla, na jeho podporu, pište mu dopisy, abyste zahltili vazební věznici,“ stojí v příspěvku, kde se uvádí adresa Ústav Nitra, Špitálská 6. Jenže věznice sídlí v Cintorínské ulici 3. Na uvedené adrese je ale fakultní nemocnice a ústav laboratorní medicíny. Tam budou mít z laviny milionů dopisů určitě velkou radost. „Jen by mě zajímalo, jak pár dopisů může zahltit věznici,“ komentoval příspěvek jeden ze čtenářů. "Očekávám kolaps slovenského vězeňství," píše další.

Uspokojivě zatím nikdo nevysvětli ani to, jak je možné, že se Zítko považuje za generálního konzula Československa, přesto ho zatkla Slovenská policie. I když jakési vysvětlení mají: “Pavel je politickým vězněm českého apartheidu zákonodárné, výkonné a soudní moci, aniž by byl odsouzen a soudí ho za prokazatelnou a fakty a důkazy podloženou PRAVDU,“ stojí na jeho profilu i na profilu Československo TV, který v minulosti také spravoval.

Související

29853732687_6e5132be43_b
Zahraniční

Slováci nejvíce věří Pellegrinimu. Průzkum ukazuje rozdělenou společnost

448493784_8022697721122062_295902301627697643_n
Zahraniční Video

Romane, skoč! Školačce hrozí osm let, povzbuzovala chlapce k sebevraždě

Slováci po zápase s Rumunskem
Fotbal EURO 2024

Slovensko jde na Anglii, Gruzie zkusí přehrát Španělsko

1000007773
Zahraniční

Slovensko má lex atentát, poslanci omezili shromažďování a zavedli rentu