Další americký voják, další peníze v tahu. Na pohádku teď naletěla žena z Přerova

Důvěra ve známou pohádku o americkém vojákovi uvěřila žena z Přerova a přišla o stovky tisíc. Mnohem větší problém ze stejného důvodu má žena, která se pravděpodobně bude i zpovídat ze zpronevěry a žhářství.

computer_buy_money_banknotes_save_money_jack_expensive_cheap-549573

Důvěřivé ženy často uvěří pohádce o amerických vojácích.
Zdroj: PxHere

  • Důvěřivé ženy často uvěří pohádce o amerických vojácích.
  • Zdroj: PxHere

O více než 400 tisíc korun ze svých úspor přišla 49letá žena z Přerova, která naletěla na pohádku o americkém vojákovi, který by se s ní chtěl sblížit a přestěhovat se za ní do České republiky, Jak vidno, obehraná finta své ovoce stále ještě nese, ačkoliv pachateli hrozí až několikaleté vězení. A to i v tomto případě, kdy se podvedená žena už obrátila na policii. Muži zákona přišli na to, že si žena dopisovala s podvodníkem, který se vydával za amerického lékaře, který je na válečné misi v Jemenu a už zahájili prvotní kroky v trestním řízení.

O mnohem více ale přišla starší žena z Plzeňska, která si před časem začala rovněž psát s podvodníkem, který se vydával za amerického vojáka a slíbil ženě společný budoucí život. Postupně z ní vylákal sedm milionů korun, kdy dotyčná přišla nejen o své úspory, nabrala si úvěry a zpronevěřila i peníze v zaměstnání, kde pracovala jako účetní.

Policie si navíc tento případ dává do souvislosti se srpnovým požárem Dětského domova Delfínek v Trnové na severním Plzeňsku, kde právě ona žena pracovala. Požár administrativní budovy měl totiž s největší pravděpodobností zamaskovat vzniklý schodek v hospodaření organizace.

https://minutovezpravy.cz/clanek/pozar-mel-zakryt-podvod-penize-ucetni-posilala-domnelemu-americkemu-vojakovi/

Autor: Jan Skala

Související

GNycFnEWMAAucE5
Krimi

Další synagoga měla shořet. Francouzská policie útočníka zastřelila

Zastavené Porsche s nímž jel řidič v obci 98 km/h.
Krimi

V obci se řítil stovkou. O řidičák přišel na místě

Požár skaldu olejů v Kladně (16. 5. 2024)
Domácí

V Kladně hoří sklad olejů. Místní nemají větrat

profimedia-0872272855
Krimi

Padělatele hokejových vstupenek chytli. Peníze z jejich prodeje prosázel