středa 1. května 2024

Bruce Dickinson prodával lístky na vlastní koncert. Ten byl první po 20 letech

První sólové turné po dvaceti letech započal Bruce Dickinson velmi netradičně. Sám šel prodávat lístky na své losangeleské představení.

GK_kjmzawAE2De0

Bruce Dickinson v pokladně klubu Whisky A Go-Go.
Zdroj: X

  • Bruce Dickinson v pokladně klubu Whisky A Go-Go.
  • Zdroj: X

Frontman jedné z nejslavnějších rockových kapel světa, britských Iron Maiden, Bruce Dickinson uspořádal první sólový koncert dvaceti letech, aby podpořil nedávno vydanou desku The Mandrake Project, tedy první sólové album od roku 2005. Pikantní na události, která se uskutečnila ve slavném losangeleském podniku Whisky A Go-Go, byla nejen skutečnost, že koncert byl spíše neplánovaný, ale i fakt, že vstupenky na něj prodávala v pokladně sama hlavní hvězda.

„Když jsme byli zalezlí v naší zkušebně v severním Hollywoodu a připravovali se na turné, říkali jsme si, že vzhledem k tomu, že zkoušky šly tak dobře, mohli bychom se trochu pobavit a udělat něco na poslední chvíli tady v L. A. Vstupenky byly v prodeji pouze ve skutečné pokladně, abych lidem ukázal, jak to vypadalo, když jsem s koncertováním začínal,“ okomentoval Dickinson své konání, kterým zaskočil nejednoho fanouška.

Kvůli propagaci The Mandrake Project přijede Burce Dickinson také do České republiky. Společně se svými krajany Judas Priest bude hlavní hvězdou největšího tuzemského festivalu tvrdé hudby, vizovického Masters Of Rock.

Autor: Jan Skala

Související

407376567_333573296049154_3535057522416301879_n
Hudba

Bruce Dickinson se na novince zabývá nesmrtelností. Sám přežil rakovinu

GFukcigWkAAxrKc
Hudba

Další z rockových legend vydá letos album. Accept představí Humanoida

6V4CCkDn9SNZkaDgzJDUiM
Hudba

Dickinson představil temné vize a chystá se na vizovický Masters Of Rock

Bruce_Dickinson_at_Campus_Party
Film a TV

Dickinson znovu vstupuje do světa filmu. Do hororu s hudbou kapely ABBA