Absurdní komedie pokračuje. Mluvčí Ovčáček odpovídá redaktorovi Ovčáčkovi

Redaktor Jiří Ovčáček v článku cituje mediálního zástupce bývalého prezidenta Zemana Jiřího Ovčáčka, který mu poskytl exkluzivní informace.

ovčáček

Ovčáček dává rozhovor Ovčáčkovi o Zemanovi.
Zdroj: screenshot

  • Ovčáček dává rozhovor Ovčáčkovi o Zemanovi.
  • Zdroj: screenshot

Mluvčí bývalého prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček má novou práci. Stal se redaktorem a komentátorem webu Život v Česku a vydal svůj první a naprosto exkluzivní článek o tom, že exprezident si příští týden otevře kancelář. Redaktor Jiří Ovčáček přitom v článku cituje mediálního zástupce bývalého prezidenta Jiřího Ovčáčka, který mu poskytl informace.

Ovčáčkův zdroj Ovčáček také řekl, že Zeman bude úřadovat a hlavně promlouvat k českým občanům.

V článku například stojí: "Po přivítání se spolupracovníky a seznámení se s kanceláří poskytne pan prezident první rozhovory pro média. Na středu jsou naplánovány hned dva," uvedl pro Život v Česku mediální zástupce bývalého prezidenta Jiří Ovčáček s tím, že právě Život v Česku bude jedním z médií, kterým Miloš Zeman poskytne první den ve svém pražském sídle rozhovor.

Na sociálních sítích vzbudil Ovčáček velkou pozornost. "Žádný novinář se s ním nebaví, tak cituje sám sebe," píše jeden z komentujících. "Další článek je jasný: Ovčáček vydá rozhovor sám se sebou," přisazuje si další. "To muselo dát práce, aby Ovčáček od Ovčáčka zjistil Zemanův program," uvažuje další uživatel. "Tak tohle by nezvládl ani Jaromír Soukup Jaromíra Soukupa," naráží na jiný na majitele televize a moderátorského supermana.

Související

Miloš Zeman.
Domácí

Před 11 lety vybírali hlavu státu poprvé čeští voliči

FmmirBcXkAUkCO1
Domácí

Konec Zemana ve funkci řada lidí vnímá jako konec éry hulvátství a nenávisti

Miloš Zeman
Domácí

Poslední hodiny v úřadu – Zeman udělil milost firmě, které, to jeho mluvčí tají

Prezident Zeman a kancléř Mynář
Domácí Česká politika

Zeman: Abolici jsem nežádal. Hrad: Žádal, ale je to tajné