Prababičky pekly na Vánoce anýzové sušenky a skořicové hvězdičky
Jaké pekly kdysi vánoční cukroví naše prababičky? Lidé si pochutnávali na jednoduchých anýzových sušenkách, skořicových hvězdičkách nebo slavnostnějších ořechových laskonkách.
Jaké pekly kdysi vánoční cukroví naše prababičky? Lidé si pochutnávali na jednoduchých anýzových sušenkách, skořicových hvězdičkách nebo slavnostnějších ořechových laskonkách.
Zahrádkáři sklízí cukety po desítkách a často stojí před otázkou, co s nimi. Cuketa je ale díky své neutrální chuti a nízkému obsahu kalorií skvělým základem pro desítky receptů.
Houby se dají kromě zamražení a usušení také zavařit do sklenic. Kromě tradiční smaženice z nich lze připravit i houbový tatarák, carpaccio nebo řadu sladkých dezertů.
Po Velikonocích lednice často přetéká vařenými vejci. Existuje spousta chutných způsobů, jak je využít.
Už jste vyzkoušeli misku plnou vitaminů, minerálů a neotřelé chuti? Pokud se s poke bowl ještě neznáte, je načase to napravit. Přečtěte si kde má tohle pestrobarevné jídlo původ a jak si ho můžete připravit doma.
Dlabali jste s dětmi dýně a zbyla vám semínka? Máme tipy, jak je připravit, aby chutnala.