neděle 29. září 2024

Zmizení matky dvou dětí je nejpodivnějším případem za posledních dvacet let, říká vyšetřovatel

Stále není jasné, co se stalo matce dvou dětí, která se nevrátila z procházky se psem. Vyšetřovatel takto podivný případ nezažil posledních dvacet let.

Posledních dvanáct dnů pátrá policie u britské vesničky St Michael's on Wyre po zmizelé matce dvou dětí Nicole Bulley (45), která 27. ledna vysadila své děti u školy a pak šla na procházku se psem. U říčního břehu byl nalezen pouze její telefon a vystrašený pes.

Policisté zatím nenašli žádné důkazy o tom, že by došlo k cizímu zavinění. Pracují s hypotézou že Bulley spadla do vody a utopila se. Tu však zpochybňují rodinní příslušnicí, kteří poukazují na nedostatek stop a oděrek v bahně, které by potvrdily policejní hypotézu o pádu do vody. „Obávám se, že ji mohl někdo dostat,“ prohlásil otec zmizelé. Bulleyina sestra Louise Cunningham dodala: „Někdo musí něco vědět. Lidé se jen tak nevypaří.

Vyšetřovací expert uvedl, že podivnější případ posledních dvacet let neviděl. Šéf podvodního týmu oznámil, že bude detailně prozkoumán další kus řeky poblíž místa, kde Bulley zmizela.

Autor: Šimon Mitro
Zdroj: BBC

Související

Snímek obrazovky 2024-09-17 133940
Domácí Video

Tři hodiny hledali dívky v rozvodněné řece. Opilec si všechno vymyslel

Chaluha velká.
Zahraniční Fauna

Klimatické změny a rybolov ohrožují mořské ptáky na Britských ostrovech

profimedia-0906124166
Zahraniční

Princezna Kate úspěšně dokončila chemoterapii

Inflatable_boat_carrying_migrants_approaching_USS_Carney_(DDG-64)_in_the_Mediterranean_160729-N-EU999-004
Zahraniční

Migranti z Afriky se utopili v kanále La Manche. Vlády viní pašeráky