sobota 27. července 2024

Zloději si ze sběratelského veletrhu odnesli zlaté mince za víc než milion

Největší veletrh sběratelství ve střední Evropě přilákal v sobotu do pražských Letňan i dvojici zlodějů. Ti ukradli dvě sběratelské alba s 94 zlatými mincemi. Jejich cena přesahuje 1,2 milionu korun.

zloději

Policie dvojici hledákvůli krádeži na sběratelském veletrhu.
Zdroj: Policie ČR

  • Policie dvojici hledákvůli krádeži na sběratelském veletrhu.
  • Zdroj: Policie ČR

„Jeden z dvojice odlákal pozornost prodávajícího, druhý mezitím odcizil dvě alba zlatých mincí. Kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět samotná krádež i oba podezřelí muži,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová s tím, že policisté hledají také lidi, kteří muže na záběrech znají nebo vědí, kde by se mohli zdržovat. Zlodějům hrozí až osm let vězení.jvětší veletrh sběratelství ve střední Evropě přilákal v sobotu do pražských Letňan i dvojici zlodějů. Ti ukradli dvě sběratelské alba s 94 zlatými mincemi. Jejich cena přesahuje 1,2 milionu korun.

„Jeden z dvojice odlákal pozornost prodávajícího, druhý mezitím odcizil dvě alba zlatých mincí. Kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět samotná krádež i oba podezřelí muži,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová s tím, že policisté hledají také lidi, kteří muže na záběrech znají nebo vědí, kde by se mohli zdržovat.

Zlodějům hrozí až osm let vězení.

Související

kanystr
Krimi

Ukradl 13 tisíc litrů nafty. Hrozí mu pět let

polpatr
Krimi Video

Policie hledá útočníka, oběť se po jeho jediné ráně bude léčit měsíce

51993616585_f5f6efdf36_b
Krimi

Skupinka mladíků zkopala chlapce. Pro toho musel přiletět vrtulník

uchyl
Krimi Video

Policie hledá oběti úchyla, v pražském aquaparku osahával čtyřleté děti