sobota 27. července 2024

Ženáč posílal neznámé ženě intimní fotky. Ta ho pak vydírala manželkou

Vydírání se ženě vymstilo. Snažila se zbohatnout na erotické konverzaci se ženáčem. Muž ji nahlásil na polici.

policie

Ilustrační foto.
Zdroj: PxHere

  • Ilustrační foto.
  • Zdroj: PxHere

Na začátku únoru se na Plzeňsku zabývali kriminalisté oznámením muže, který tvrdil, že je vydírán neznámou sobou, a to již podruhé. Muž uvedl, že před několika měsíci začal komunikovat s neznámou ženou na platformě pro sdílení amatérských erotických materiálů. Muž s neznámou ženou sdílel své intimní fotografie. Žena začala žádat po muži peníze pod hrozbou zveřejnění komunikace jeho manželce.

Muž se rozhodl zaplatit, a tak podle dohody nechal peníze na určeném místě v lese u Plzně. Poté, co žena údajně obdržela finanční hotovost, smazala obsah jejich komunikace ze svého profilu. Avšak nedávno obdržel další výhružnou zprávu z profilu nějakého muže, že má jejich intimní konverzaci a žádá peníze. Situace se opakovala, a tak se muž opět rozhodl platit a nechal peníze na stejném místě jako poprvé. Tam pak byla policisty přistižena 31letá žena, jež se k protiprávnímu jednání přiznala.

Kriminalisté zahájili trestní stíhání a obvinili ženu z vydírání. Policie nabádá občany, aby se vyvarovali sídlení intimních materiálů s neznámi osobami. „V případě, že se stanete obětí podobného jednání, je důležité neplatit a obrátit se na policii. Buďte obezřetní a chraňte své soukromí,“ apeluje policie.

Autor: Šimon Mitro

Související

Sýček obecný
Domácí Fauna

Plzeňský kraj zachraňuje ohroženého sýčka

RegioFox
Domácí

Od neděle se změní jízdní řady regionálních vlaků

Lovosice
Domácí

Podmáčená trať zastavila vlaky mezi Lovosicemi a Litoměřicemi

high-water-river-bush-science-technology-3a7612-1024
Domácí

Radbuza je na třetím stupni povodňové aktivity. Větší problémy ale už nehrozí