Žena nadšeně krmila mývaly, ti ji pak uvěznili v domě

Mladé Američance se náramně vymstila její pohostinnost a láska ke zvířatům. V jejím vlastním domě jí uvěznila stovka mývalů, které žena před tím po malých skupinách krmila na své zahradě. Naštvaní jsou na ní nejen lidé ze sousedství.

pro-Hc1MmNDn

Pohled na mývaly u ženina domu.
Zdroj: Kitsap Sheriff

  • Pohled na mývaly u ženina domu.
  • Zdroj: Kitsap Sheriff

Nikdo prý nic podobného v životě neviděl. Kolem domu 32leté ženy u města Poulsbo ve státě Washington posedávalo a pobíhalo asi sto divokých mývalů čekajících, až jim majitelka obydlí přinese ven nějakou pochoutku, tak jak byli zvyklí. Žena je totiž pravidelně několik týdnů krmila a roztomilá zvířátka se jí zdála zcela neškodná. Pak ale dům obklíčilo obrovské množství mývalů, žena dostala strach a zavolala o pomoc na linku místní policie.

Naštvaní nejsou na ženu jen sousedi z širokého okolí, kterým se zvířata hrabou v popelnicích a napadají jim psy. Lavina kritiky se na její hlavu sesypala i pod videm, které sdílela na své sociální síti policie. „Co ta paní čekala, že se stane, pokud je začne krmit?" ptá se jeden z komentujících. Další píše: „Video jsem ukázala svému sedmiletému synovi a zeptala se ho, zda ví jak problém vyřešit. Odpověděl, že by je přestal krmit." Jiní se rozčilovali, že kvůli ženě budou muset nejspíš policisté mývaly pochytat do klecí, nebo je dokonce usmrtit. Jsou i tací, co na síti X vtipkují. „Nekrmte je, řeknou o tom celé své široké rodině."

Autor: Zuzana Beranová
Zdroj: Kitsap Sheriff

Související

profimedia-0918926984
Zahraniční

Milton udeřil na pobřeží Floridy. Tamní úřady už hlásí první mrtvé

GXk-9A4boAA8MHS
Zahraniční

Kamala Harris v průzkumech těsně vede. Vyhrané volby však zatím nemá

hq720
Ekonomika

Vedení Boeingu dál jednat nebude. Odborářská stávka však bude pokračovat

GZatFKBWEAAb0YG
Zahraniční

Smrtící třešnička na dortu. Florida má pocítit sílu hurikánu století