pondělí 16. září 2024

Zasloužili bychom si film, vrací se Macháč ke zlatému tažení

Český olympijský hrdina Tomáš Macháč se o příběhu, který předcházel zlaté jízdě ve smíšené čtyřhře s Kateřinou Siniakovou, rozpovídal pro web ATP.

profimedia-0895475193.jpg

Dokázali jsme to. Kateřina Siniaková s Tomášem Macháčem ovládli finále mixu a pro českou výpravu vybojovali první zlatou medaili.
Zdroj: profimedia

  • Dokázali jsme to. Kateřina Siniaková s Tomášem Macháčem ovládli finále mixu a pro českou výpravu vybojovali první zlatou medaili.
  • Zdroj: profimedia

Nejdříve rozchod, pak zlatá "placka". Příběh Tomáše Macháče a Kateřiny Siniakové, kteří dříve tvořili pár, ale rozešli se a přesto vybojovali pro Českou republiku nejcennější kov, nepřestává fascinovat. Soukromí obou tenistů se často probíralo více než samotné výkony na kurtu.

Všichni nás sledovali, co budeme dělat nebo jak to vypadá. Strávili jsme tam spolu hodně času, takže si myslím, že na to byli všichni zvědaví. Ale my si zachováváme soukromí," řekl pro ATP Macháč.

Zároveň rodák z Berouna zájem veřejnosti chápe. „Myslím, že ten příběh si zaslouží film nebo přinejmenším knihu,“ usmál se. „Tohle se určitě neděje každý den, je to opravdu zajímavý příběh. A uvidíme, třeba se v budoucnu o něco podělíme," dodal Macháč tajemně.

Média i veřejnost spekulují, že olympijští vítězové spolu znovu tvoří pár, čemuž by napovídaly i vřelé polibky. Uznávaný novinář Ben Rothenberg navíc sdílel během turnaje v Cincinnati fotografie, kde spolu tenisté odjíždí v autě. Jsou znovu víc než přátelé a tenisoví parťáci?

Autor: mš

Související

profimedia-0903377351.jpg
Tenis

Djokovič si dává od tenisu pauzu. Priorita jsou grandslamy a národní tým

KopřivaBW.jpg
Tenis

Skvělý Kopřiva ovládl challenger v Polsku

profimedia-0907048873.jpg
Tenis Davis Cup

Další skreč. Macháčovo čestné gesto trvalo dva gemy, víc zdraví nedovolilo

profimedia-0907042044.jpg
Tenis Davis Cup

Trable pokračují. Náhradník Menšík padl, Macháč zkusí získat první bod