středa 15. května 2024

Září na streamu: Závěr Sexuální výchovy i série ze světa Johna Wicka

Druhá polovina září přinese premiéry čtyř zajímavých seriálů.

Sex Education

Plakát ke čtvrté řadě Sexuální výchovy
Zdroj: Netflix

  • Plakát ke čtvrté řadě Sexuální výchovy
  • Zdroj: Netflix

Poslední tři měsíce byly ve svých prvních polovinách chabé na zvučné premiéry a nejinak tomu bylo i v první půlce září. Druhá část měsíce je o poznání nabitější. Hned 21. září si na Netflixu odbyde premiéru finální sezóna komediálního hitu Sexuální výchova. Diváci se tak dozví, jak dopadne příběh Otise, Maeve a dalších oblíbenců z britské střední. Stejně jako předešlé řady i tato nabídne osm epizod. Na rozdíl od Zaklínače je uvede Netflix všechny najednou.

Hned o den později svá zářijová želízka zveřejní i služba Peacock a Apple TV+. Peacock uveřejní očekávanou akční minisérii The Continental: From the World of John Wick. Jde o třídílný prequel k filmům John Wick pojednávající o mladém Winstonovi. Největší hvězdou seriálu je Mel Gibson, který zde ztvární postavu Cormaca. Zda jde o zápornou či mentorskou roli, zatím není známo. Série je zasazena do New Yorku 70. let, konkrétně do hotelu Continental, který je útočištěm pro nájemné zabijáky z celého světa. Seriál by měla v Česku nabídnout služba SkyShowtime, české datum premiéry zatím nebylo zveřejněno.

Třetím tipem, který si rovněž odbyde premiéru 22. září, je komediální seriál Nespavost v hlavní rolí s Antonií Thomas, jež má za sebou výrazné role v seriálech Misfits, Lovesick či Dobrý doktor. Série pojednává o nejlepších přátelích Lise a Dannym, které spojuje nespavost a kteří spolu mluví dlouho do noci. Oba se ocitají ve světě plném úžasně podivných překvapení, přičemž se jejich vzájemný vztah čím dál více prohlubuje.

Nejbrutálnější zábava devátého měsíce roku přijde na obrazovky 29. září. Na Amazonu bude mít premiéru titul Gen V, jež je zasazen do komiksového světa seriálu The Boys (Banda). Diváci se mohou těšit na nové tváře v podobě vysokoškoláků, kteří podle upoutávek jsou snad ještě více utržení ze řetězu než suprácká Sedmička a psanci z Bandy.

Autor: Šimon Mitro

Související

Jennifer Lopez ve sci-fi Atlas
Film a TV Streaming

Květen na Streamu: Závěr Ivety a Lopez zachraňující lidstvo před umělou inteligencí

Netflix
Film a TV Streaming

Netflix nabral dalších devět milionů duší. Předplácí si ho 270 milionů lidí

Záběr ze seriálu Fallout.
Film a TV Streaming

Duben na streamu: Herní Fallout, lživý Ripley a historický Franklin

Adam Sandler ve filmu Kosmonaut z Čech
Film a TV Streaming

Březen na streamu: Sandler jako Kosmonaut z Čech a vražda Lincolna