středa 26. června 2024

Zaprodaný tým! Vlastenci šílí, že hokejisty přijal prezident i premiér

Vlastizrada! Zaprodaný tým! Ksindl wodpornej! Znesvěcení medaile! Dezinfoscéna, která se ráda označuje za vlastence, se může pominout, že hokejové mistry světa přijal premiér Petr Fiala a o den později také prezident Petr Pavel.

GOxOmcdWEAEQhWs

Reakce na přijetí hokejistů premiérem.
Zdroj: X

  • Reakce na přijetí hokejistů premiérem.
  • Zdroj: X

Na sociálních sítích to vře. Především dezinformátoři a ti, kteří se rádi prohlašují za vlastence, se můžou zbláznit. Třeba zpěvák skupiny Halford Revival Petr Varhaník označil hokejisty za ksindl wodpornej. Dezinformátorka Lenka Tarabová píše o pokrytectví, hokejový fanoušek Rudolf Kladiva požaduje odstoupení prezidenta hokejového svazu Aloise Hadamczika i premiéra Petra Fialy, pohoršil se další z dezinformátorů Patrik Pečénka.

Největší hysterii ale předvedla odsouzená Jana Peterková. O té nebylo poslední dobou moc slyšet. Jak je jejím zvykem, zašila se do nemocnice a oznámila, že umírá. Teď už je ve své původní formě.

„Oni zneužijí svůj sportovní úspěch pro politickou kampaň!“ vříská ve svém posledním videu, kde řeší přijetí hokejistů u premiéra. Těžko se dá spočítat, kolik vulgarit ze sebe za 80 minut, co ječela, vypustila z úst. S logikou sobě vlastní odhalila, že si Fiala dělá kampaň před volbami, aniž by v nich kandidoval. A hokejisti by podle ní měli raději než za politiky vyrazit do azylových domů za samoživitelkami.

Sprosté jsou také komentáře třeba u postu Petra Fialy, kde se objevuje množství nadávek. Vlastenci mu také zásadně tykají.

Zděšení z toho, že se s hokejisty setkali nejvyšší představitelé státu, zřejmě mnoha lidem zatemnilo mozek. Totéž totiž dělávali i jejich předchůdci.

Související

zítko nitra2
Domácí Video

Generální konzul je za mřížemi, prý ho chtějí otrávit, tak žádá Slovensko o azyl

zitko_pavel.jpg
Domácí

Apartheid! Dezoscéna po zatčení Pavla Zítka totálně zešílela

sm
Domácí

Jsem oběť politické objednávky, kňučí Smetana, úřad neobměkčil ani jeho penis

441603661_828294319113719_2732182832458236462_n
Domácí

České iniciativy se zúčastnilo 18 zemí. Munici dostane Ukrajina do konce měsíce