čtvrtek 19. září 2024

Žádné povodně nejsou! Dezinfoscéna odhalila strašlivé spiknutí

Žádné povodně nebudou, hlásila před příchodem velké vody dezinfoscéna. Žádné povodně nejsou, oznamovala, když se do prvních domů valila voda. Povodně jsou uměle vyvolané na příkaz USA, tvrdí teď.

profimedia-0908103005

Povodně 2024.
Zdroj: Profimedia

  • Povodně 2024.
  • Zdroj: Profimedia

Snaha vystrašit lidi, ovlivnit volby, odvést pozornost od údajného summitu NATO v Praze – to jsou jen některé z důvodů, o kterých česká dezinfoscéna mluví v souvislosti s povodněmi. Ty prý jsou vyvolané uměle.

Obrovské spiknutí odhalili dezinformátoři, kteří se proměnil v odborníky tentokrát na meteorologii, když zjistili, že prší jen nad Českou republikou. Jenže trochu zapomněli, že jako argument slouží obrázek, který zobrazuje srážky právě jen u nás. S velkou vodou totiž bojuje i Rakousko, Polsko, Slovensko či Rumunsko.

GXcWhH5asAAb9vC.jpg

Jedna z nejkurioznějších postaviček dezinfoscény Jana Peterková zase odhalila, že za vším je jen snaha ututlat, že se v Praze o víkendu sešli náčelníci generálních štábů. Přestože se jedná o veřejnou informaci, o které psala řada médií, Peterková přesně ví, že všichni lžou. Výjezdní zasedání totiž podle ní mělo zcela jiný program, než diskusi o aktuální bezpečnostní situaci v Evropě.

Další šiřitelé dezinformací zjistili, že povodně jsou vymyšlené, třeba aby nám Ukrajinci mohli ukrást domy.

Nejdál to ale dotáhl Jan Staněk, který kandiduje za Stačilo! Je přitom bývalým náměstkem primátora Děčína a šéfoval Ředitelství vodních cest.

Související

459240462_1109310280705364_1751493918635185741_n
Domácí

Vyhlaste nouzový stav, chce primátor Opavy. S volbami vám pomůžeme, tvrdí Fiala

GXvg-4EWgAA9177.jpg
Domácí

Děti odmontovaly šrouby povodňových zábran. Dospělý by za to skončil ve vězení

hero-root-cellar-gardenista
Domácí

Po povodních nepijte vodu ze studní, když uklízíte, nasaďte si roušku

GXngNk7XQAEOAX2
Domácí

Tři případy rabování. Za vykradení domu v krizovém režimu hrozí drakonické tresty