čtvrtek 16. května 2024

Z Pardubic se bude létat do Barcelony

Letecký dopravce Ryanair chystá přímé lety z Pardubic na letiště poblíž Barcelony. Pravidelná linka počítá se dvěma lety týdně, ve čtvrtek a v neděli. Letenky už se prodávají.

Pardubické letiště nově nabízí lety do Girony

Z Pardubic si zaletíte do Barcelony
Zdroj: Aiport Pardubice

  • Z Pardubic si zaletíte do Barcelony
  • Zdroj: Aiport Pardubice

Pardubické letiště se rozšíří o další pravidelnou linkou do dovolenkového letoviska. Od března se odtud dostanou cestující přímým letem na letiště Girona, které leží asi sto kilometrů od Barcelony. Cesta vlakem do Barcelony zabere přibližně 40 minut.

Let z Pardubic pak potrvá přibližně dvě a půl hodin. Cena jednosměrných letenek se pohybuje od 1 500 korun bez odbavovaného zavazadla.

Kam se dá letět z Pardubic?

Pardubické letiště nabízí lety do populárních španělských letovisek Alicante, Costa Dorada a Palma de Mallorca. Koupit si můžete letenky do tuniského Monastiru nebo na Djerbu. Z města perníku se létá i na řecké ostrovy Korfu, Kos, Rhodos či Kréta. A zaletět si lze i do bulharského Burgasu a Varny, turecké Antalye či Bodrumu a do oblíbených egyptských letovisek Hurghada a Marsa Alam. Přistává se také v italském Lamezia Terme a v Podgorici v Černé Hoře.

Autor: Michaela Dočkalová

Související

Sagrada Familia v Barceloně
Zahraniční Architektura

Sagrada Familia by měla být dokončena v roce 2026

Hot_(34_degrees)_and_dry,_an_extreme_weather_combination_in_Holland._Here_watersupply_along_the_Schelmseweg_Schaarsbergen_at_1_July_2015._Start_of_the_most_warm_night_in_Holland_since_1901_with_some_24_degrees_
Zahraniční

Španělsko trápí enormní sucho a vedro. Voda je na příděl

Xavi končí jako trenér Barcelony
Fotbal

Barcelona hledá trenéra, Xavi ohlásil, že po sezoně končí

Luka Modrić třímá španělský superpohár
Fotbal

Vinícius vystřílel Realu superpohár