pátek 20. září 2024

Vrah ze Svitávky přiznal, že kvůli sporům ve vztahu zabil ženu a jejího syna

Policie právě potvrdila, že dopadla pachatele středeční děsivé vraždy ve Svitávce na Blanensku. Muž se k činu přiznal. Teď se čeká, zda ho soud pošle do vazby. Je to pravděpodobné, protože mu hrozí až 20 let nebo doživotí. Máme video ze zadržení!

ViewImage (13)

Vražda ve Svitávce.
Zdroj: PČR

  • Vražda ve Svitávce.
  • Zdroj: PČR

Rozsáhlé pátrání po vrahovi dvou lidí se rozjelo okamžitě poté, co se o střelbě dozvěděla policie. "Do Svitávky okamžitě po nahlášení spěchali policisté včetně speciální pořádkové jednotky a zásahové jednotky. Kromě kriminalistů na místě pracoval i krizový intervent, který komunikoval s rodinnými příslušníky obětí," popsal Minutovým zprávám policejní mluvčí Pavel Šváb.

Už na místě znali kriminalisté jméno podezřelého, který podle našich informací zavraždil svou partnerku a jejího dospělého syna. "Muž se nezdržoval na svých obvyklých místech, policisté po něm začali pátrat i za použití vrtulníku také v dalších lokalitách. Kolem čtrnácté hodiny jsme v lese vypátrali jeho opuštěné vozidlo. Zadržení pachatele urychlili svědci, kteří nás nasměřovali do lokality, kde se muž ukrýval," řekl mluvčí.

Podezřelý, který byl ozbrojený nožem, se k činu motivovanému osobními vztahy doznal. "Je obviněný z vraždy a hrozí mu trest odnětí svobody na 15 až 20 let, případně výjimečný trest," doplnil mluvčí.

Podívejte se na video z pátrací akce a zadržení podezřelého.

Související

zbraň
Krimi

Sedmičlenná rodina v Jihoafrické republice byla povražděna při sledování televize

skynews-kristina-joksimovic_6682614
Zahraniční

Manžel modelku zabil, rozřezal a rozmixoval. Chtěl s ní krmit psy

profimedia-0888702726
Krimi

Vrah 14letého chlapce bude sedět 18 let, potvrdil Vrchní soud

profimedia-0864935513
Krimi

Tvrdé tresty za rozřezání oběti platí. Odvolací soud rozsudky nezmírnil