Volba sládků končí. Speciály z Prazdroje rozšíří nabídku

Plzeňský Prazdroj přepisuje pravidla své desetileté tradice pivních speciálů. Místo jednotné měsíční nabídky v programu Volba sládků přichází od května s novinkou Speciály z Prazdroje.

Speciály z Prazdroje

Speciály z Prazdroje
Zdroj: Plzeňský Prazdroj

  • Speciály z Prazdroje
  • Zdroj: Plzeňský Prazdroj

Plzeňský Prazdroj spouští nový program, který nahrazuje desetiletý koncept Volba sládků. Od května přichází Speciály z Prazdroje, který dává hospodám možnost vytvořit si vlastní nabídku pivních speciálů podle preferencí jejich hostů. Podniky si tak budou moci vybírat z deseti druhů piv během roku, a to z nabídky jak stálých, tak sezónních piv.

Tento krok je reakcí na rostoucí potřebu přizpůsobit nabídku piva specifickým požadavkům různých regionů a restaurací. Plzeňský Prazdroj se rozhodl, že už nebude nabízet pouze jeden specifický pivní speciál pro všechny hospody, ale umožní provozovatelům vybrat si dle svých znalostí o místních zákaznících. Tento přístup má umožnit větší rozmanitost a přizpůsobení pivní nabídky, což je v souladu s preferencemi spotřebitelů, které se liší nejen regionálně, ale i podle konkrétních chutí.

K dispozici bude celoroční nabídka piv, která zahrnuje ležák chmelený čtyřmi druhy chmele, doplněný sezónními pivy jako Summer Ale a polotmavým ležákem. K tomu se přidají i speciály jako IPA nebo vánoční pivo. Program také zahrnuje piva z pivovaru Elektrárna, například Yuzu Ale nebo Višňový kyseláč.

Autor: Šimon Mitro

Související

Birell
Domácí Pivo

Češi stále více pijí nealko pivo

pivo
Ekonomika Pivo

Budvar zažívá exportní žně

Pivovar Elektrárna
Domácí Tipy na výlety

Plzeňský kraj zve na Noc pivovarů. Zpřístupní i Elektrárnu

To dobré vychází z tradice
Ekonomika

Billa začala prodávat vlastní pivo. Trumf mezi pivy, hlásí řetězec