Plzeňský Prazdroj spouští nový program, který nahrazuje desetiletý koncept Volba sládků. Od května přichází Speciály z Prazdroje, který dává hospodám možnost vytvořit si vlastní nabídku pivních speciálů podle preferencí jejich hostů. Podniky si tak budou moci vybírat z deseti druhů piv během roku, a to z nabídky jak stálých, tak sezónních piv.
Tento krok je reakcí na rostoucí potřebu přizpůsobit nabídku piva specifickým požadavkům různých regionů a restaurací. Plzeňský Prazdroj se rozhodl, že už nebude nabízet pouze jeden specifický pivní speciál pro všechny hospody, ale umožní provozovatelům vybrat si dle svých znalostí o místních zákaznících. Tento přístup má umožnit větší rozmanitost a přizpůsobení pivní nabídky, což je v souladu s preferencemi spotřebitelů, které se liší nejen regionálně, ale i podle konkrétních chutí.
K dispozici bude celoroční nabídka piv, která zahrnuje ležák chmelený čtyřmi druhy chmele, doplněný sezónními pivy jako Summer Ale a polotmavým ležákem. K tomu se přidají i speciály jako IPA nebo vánoční pivo. Program také zahrnuje piva z pivovaru Elektrárna, například Yuzu Ale nebo Višňový kyseláč.