V luxusní restauraci projedl 24 tisíc, když došlo na placení, předstíral kolaps

Na vykutáleného podvodníka si v Plzni posvítila policie. Do luxusní restaurace pozval na opulentní večeři svou přítelkyni, ale už dopředu měl jasno v tom, že platit nebude.

policie

Ilustrační foto.
Zdroj: PxHere

  • Ilustrační foto.
  • Zdroj: PxHere

Pár si postupně objednal nápoje a jídlo téměř za 25 tisíc korun. Jednalo se například o steaky, carpaccio nebo víno, jedna lahev stála přes šest tisíc korun. Když došlo podle policistů na placení, udělalo se muži náhle nevolno a na místo musela přijel záchranka. Muže odvezla sanitka a ještě předtím předal své přítelkyni platební kartu, aby útratu zaplatila. To se jí ale nepodařilo, protože na kartě nebyly peníze. To samozřejmě muž věděl.

To ale nebylo všechno. Podvodník, který našel zalíbení v luxusu, ale neměl na něj, se ve druhém případě ubytoval v pětihvězdičkovém hotelu a probydlel v něm 72 tisíc korun. Ani tentokrát se mu nepodařilo útratu zaplatit. Všechny pokusy o platbu byly zamítnuté. Policejní komisařka oddělení hospodářské kriminality už 31letého muže obvinila ze spáchání přečinu podvodu. V případě prokázání viny může o luxusu dva roky snít za mřížemi.

Autor: Andrea Jančová
Zdroj: Policie České republiky

Související

GahsZvUbEAETaDW
Zahraniční

Lisabonem zmítají nepokoje. Začaly poté, co tamní policie zastřelila černocha

pražené mandle
Domácí Jídlo

Hygienici odhalili vysoký obsah karcinogenního akrylamidu v pokrmech

online nákupy
Krimi

Podvodník z Chomutovska inkasoval peníze, zboží nedodal

118779217_3678103668886495_1591009620438563281_o-1024x768
Krimi

Slovensko v šoku! Syn rodiče před vystěhováním uchránil tak, že je zavraždil