Gigantický hamburger nesoucí název Baby Body Burger prodávaný na pultech v japonských fastfoodech vznikl ve spolupráci s Japonskou sumó asociací. Se svými téměř 2 000 kaloriemi má přestavovat tělo sumo zápasníka, které je velké, těžké a silné. Jde o limitovanou nabídku. V prodeji je jen po dobu turnaje. Zákazník si ho může v Japonsku zakoupit za 2 590 japonských jenů, což je v přepočtu zhruba 370 korun.
Jak připravit burger doma
V letní sezoně je ideální příprava na grilu. Masové placky musejí být větší než houska. Maso se totiž při grilování lehce speče.
Housky je dobré před naplněním prohřát v grilu dokřupava. Skvělým dresinkem je kombinace majonézy, jemně nakrájené jarní nebo červené cibulky, pepře, soli a lžičky sladkého medu. Masové placky se prokládají sýrem, čerstvou i sterilizovanou zeleninou a dresingem.
Dobře s ním budou chutnat domácí hranolky nebo bramborové lupínky. Hranolky a lupínky dobře ochutí grilovací koření a jogurtový dresink s česnekem a sušenou paprikou.