čtvrtek 25. dubna 2024

V Divadle Lucie Bílé nastudují adaptaci Srdeční záležitosti

Lucie Bílá vytvoří ve svém divadle roli ženy, která řeší proces sebepoznávání a lásky ke svému muži. Premiéra Srdeční záležitosti bude jednou z událostí poprázdninové divadelní sezóny.

Lucie_Bílá_2011

Lucie Bílá.
Zdroj: pixabay.com

  • Lucie Bílá.
  • Zdroj: pixabay.com

Muzikál Srdeční záležitost od americké skladatelky a herečky Amandy McBroom, která si zahrála v tak legendárních snímcích jako Charlieho andílci, Star Trek, Magnum či M.A.S.H., uvede na přelomu léta a podzimu na jevištní prkna Divadlo Lucie Bílé. Příběh o mladé Annie, která se v den svých dvacátých narozenin provdala za Stevea, muže do něhož se zamilovala na první pohled, bude pohledem na dalších dvacet let života hlavní hrdinky. Svého muže stále miluje, ale už mu to nedokáže dávat najevo a zamýšlí se nad hádankou sebepoznání.

V hlavní roli Annie uvidí návštěvníci šéfku divadla a mnohonásobnou českou slavici Lucii Bílou, která se roli bude věnovat na plný úvazek bez alternace. Úlohu jejího manžela Stevea ztvární Denny Ratajský. V dalších rolích se objeví Markéta Poulíčková, Robert Jícha, Markéta Schimmerová Procházková, Peter Pecha a další. Premiéru si představení odbyde 28. září.

Autor: Jan Skala

Související

Harry Potter a Kámen mudrců
Film a TV Kino

Harry Potter se vrací do kin. První čtyři filmy uvede Cinestar v dubnu

YXJ0aWNsZU1haW4vMjc1NjUx
Film a TV

Skutečné příběhy vrahů fascinují. Stodolovi jdou do kin

Poslední píseň Beatles nese název Now and Then
Hudba AI

Vyjde poslední píseň Beatles. Se singlem pomohla umělá inteligence

167528466_zo28n3
Film a TV

Jak chytili Hojera? To ukazuje nový český seriál, který už sbírá ocenění