sobota 5. října 2024

Ufoni z hlíny. Mexičan ukázal zákonodárcům „důkazy“ mimozemského života

V mexickém parlamentu vystoupil ufolog se dvěma mrtvými mimozemšťany.

profimedia-0805121210

Údajné mimozemské tělo (13. 9. 2023)
Zdroj: Profimedia

  • Údajné mimozemské tělo (13. 9. 2023)
  • Zdroj: Profimedia

Mexický parlament má za sebou nevídanou akci. Před poslanci vystoupil mexický samozvaný ufolog Jaime Maussan se svými „důkazy“ o mimozemském životě. Při výstupu byla odhalena dvě malá bílá těla se třemi prsty na každé ruce a velkými hlavami. „Ufoni z hlíny“ byli umístěni ve skleněných rakvích. Maussan tvrdil, že byla nalezena v Peru v roce 2017 a odhaduje se, že jsou 1000 let stará.

Jedno z těl prý bylo těhotné, jelikož prý obsahuje vajíčka. „Nejde o mumie, ale přirozená těla, se kterými nebylo manipulováno,“ uvedl Maussan. Během úterního slyšení José de Jesús Zalce Benítez, soudní expert a vojenský lékař, představil mexickému kongresu skeny údajných mimozemských těl. Tvrdil, že údajní mimozemšťané měli velké mozky, velké oči a neměli zuby, takže pravděpodobně jen pili a nežvýkali.

Maussan uvedl, že vzorky byly analyzovány Národní autonomní univerzitou v Mexiku (UNAM) a vědci, kteří získali vzorky DNA, provedli radiokarbonové testování pro určení jejich stáří. „Nejsme sami v rozlehlém vesmíru, musíme přijmout tuto realitu,“ řekl Maussan, který argumentoval, že veřejnost má právo se dozvědět o nelidských bytostech a technologiích.

Maussan vypovídal pod přísahou, ale jeho tvrzení nebyla prokázána. Již v minulosti jeho předešlé mimozemské „důkazy“ byly vyvráceny.

Autor: Šimon Mitro
Zdroj: NPR, EuroNews

Související

kostra
Zahraniční Zajímavosti

Archeologové odhalili více než 50 zachovalých koster Vikingů

Axl-Rose-Michael-Schenker
Hudba

Michael Schenker natočil poctu sám sobě. Korunoval ji epickou skladbou s Axlem

GYPJdxyWIAAadvv
Zahraniční

Na Mexiko udeřil hurikán John. Pobřeží může spláchnout vlna z Pacifiku

znakový jazyk
Světové dny Zajímavosti

Den znakového jazyka