pátek 20. září 2024

Světem otřásají konspirace o princezně Kate, Michelle Obama i Brigitte Macron

Krvavá vražda při rituálu iluminátů, zpackaná plastická operace, potrat, změna pohlaví. Konspirátoři celého světa se vrhli na tři významné ženy. Jsou jimi princezna z Walesu, žena amerického exprezidenta Michell Obama a první dáma Francie Brigitte Macron.

kate-middleton-prince-william-walking.webp

Video zveřejněné deníkem The Sun nezachycuje prince a princeznu z Walesu.
Zdroj: The Sun

  • Video zveřejněné deníkem The Sun nezachycuje prince a princeznu z Walesu.
  • Zdroj: The Sun

Nejdivočejší spekulace se šíří kolem princezny Kate, která nedávno podstoupila operaci břicha a na veřejnosti se má ukázat až o Velikonocích. Mají už svůj název: KateGate nebo KateSpirace. Mluví se například o tom, že Kate si stejně jako princezniu Dianu vybrali ilumináti pro roli oběti svému vládci Bafometovi, kdykoli a jakmile si bestie žádá čerstvou krev. Královská rodina se prý snaží zločin ututlat a místo Kate nastrčí její dvojnici.

Další fantasmagorie tvrdí, že Kate na pokyn královské rodiny lékaři uvedli do kómatu poté, co se rutinní operace břicha ošklivě zvrtla, že ji drží na psychiatrické klinice nebo že si nechala zvětšit zadek. Prý se také skrývá, protože si špatně ostíhala vlasy a čeká, až jí dorostou.

Bulvární deník The Sun uveřejnil video, na které je údajně Kate s princem Williamem na cestě z farmářského trhu.

Deník o identitě obou nezapochyboval, tím jen podnítil další dezinformace. Ve skutečnosti je na něm pár, který je tomu z královské rodiny trochu podobný. Svědčí o tom nejen rysy v obličeji údajné Kate, zcela jiná brada nebo to, že má na sobě ve svém postavení zcela nevhodné legíny a bundu do pasu.

Terčem konspirací se stal také král Karel III., toho zase začátkem týdne prohlásila ruská média za mrtvého.

Další dvě dámy, prezidentské manželky čelí tvrzením, že se narodily jako muži. Americký exprezident Barrack Obama je podle nich homosexuál a jeho manželka Michelle se narodila jako muž. Po sociálních sítích se šíří upravené fotky, které to mají dokazovat. Stejné fotky si vysloužila i Brigitte Macron. O tom, že i ona je muž, se začalo mluvit při prezidentské kampani v roce 2022, kdy Emmanuel Macron obhajoval svůj post. Za fámou stály dvě ženy, jedna se vydávala za nezávislou novinářku a druhá za jasnovidku. Tvrdily, že Brigitte se narodila jako Jean-Michel Trogneux, což je ve skutečnosti její bratr. První manžel Brigitte Macron podle nich nikdy neexistoval a ona nikdy neporodila své své tři děti. Francouzský soud uložil oběma dezinformátorkám vysokou pokutu za urážku na cti.

Zmíněné lži rozšiřuje i česká dezinformační scéna, přiživit se na nich snaží třeba Jana Peterková, která čelí hned několika řízením pro šíření lží.

Související

9937422505_9bcec9ec99_b
Ostatní Dezinformace

Haox: Země je placka, letadla na nás vypouští nebezpečné chemické látky

zitko_pavel.jpg
Domácí

Československý konzul Zítko: Zmizela miliarda dětí, fastfood je mele do burgerů

cvut
Domácí

Přednášce plné lží a konspirací tleskal vědecký ředitel ČVUT

FxX9bEUX0AQhuD_
Domácí

Dezinformátoři zastínili tradiční extrémisty, šíří konspirace i propagandu