Suárez odehraje poslední zápas za uruguayskou reprezentaci

Fotbalová ikona Luis Suárez se rozhodl ukončit reprezentační kariéru. V pátek odehraje svůj poslední zápas proti Paraguayi.

Luis Suárez na tiskové konferenci

Luis Suárez na tiskové konferenci
Zdroj: Profimedia

  • Luis Suárez na tiskové konferenci
  • Zdroj: Profimedia

Zkušený forvard a hrající legenda Luis Suárez v pátečním zápase proti Paraguayi ukončí reprezentační kariéru. Sedmatřicetiletý Uruguayec oznámil své rozhodnutí na tiskové konferenci.

„V pátek odehraju poslední zápas v dresu národního týmu," sdělil dojatý Suarez na tiskové konferenci. „Nekončím kvůli zranění, ani kvůli tomu, že o mě není zájem. Končím, protože jsem se rozhodl, a to je pro mě moc důležité."

V reprezentaci odehrál 142 zápasů a nastřílel 69 gólů. V pátečním duelu by mohl konečné číslo zaokrouhlit na 70 zásahů. „I do posledního zápasu půjdu jako plnohodnotný člen týmu. To mi dává klid. Vím, že stále mám co nabídnout. Vím, že můj plamínek ještě neuhasl," dodal Suárez.

Suárez na začátku roku přestoupil do Interu Miami a oznámil, že americký tým bude zároveň jeho posledním klubem. Kolik sezon v klubu Davida Beckhama uruguayský fotbalista ještě odehraje není jasné. Pravděpodobně bude záležet i na jeho zdravotním stavu.

Zdroj: @Uruguay

Související

Brněnský stadion
Fotbal

Zbrojovka nově patří Regionální hospodářské komoře Brno

Předzápasový trénink české reprezentace
Fotbal Liga národů

Napraví česká reprezentace debakl s Gruzií?

James Bello v pardubickém dresu
Fotbal Chance liga

Viktorián Bello odchází na hostování do Pardubic

Matěj Ryneš během tréninku české reprezentace
Fotbal

Zraněný Ryneš opustil národní tým