pátek 25. října 2024

Strach navazuje na Ďáblovu lest. ČT uvede novou krimi Lovec

Česká televize uvede nový mysteriózní seriál Lovec, v němž Pavel Kříž a Jana Kolesárová ztvárňují ústřední dvojici pátrajících po temných silách a skrytých zločinech.

Lovec Pavel Kříž a Jana Kolesárová

Osm tajemných případů řeší dvojice Pavel Kříž a Jana Kolesárová
Zdroj: ČT

  • Osm tajemných případů řeší dvojice Pavel Kříž a Jana Kolesárová
  • Zdroj: ČT

Česká televize uvede nový mysteriózní seriál Lovec, ve kterém lovec z tajného řádu stojí mezi dobrem a zlem a zasahuje tam, kde běžné vyšetřování nestačí. Osm tajemných případů řeší dvojice Pavel Kříž a Jana Kolesárová pod taktovkou režiséra Jiřího Stracha, který na tematicky navazuje na své série jako Ďáblova lest či Labyrint. Premiéru prvního dílu mohou diváci vidět ve středu, 30. října, ve 20:15 na ČT1.

Režisér Jiří Strach se po realistických sériích vrací k příběhům, kde nechybí nadpřirozeno a strašidelná atmosféra. Podle jeho slov je Lovec „pohádka pro dospělé,“ která láká diváky na tajemné zlo, byť spíše než démoni jde o hrozby ukryté v lidských srdcích.

Hlavní postavy Tomáše Langa a Alice Černé, které ztvárňují Pavel Kříž a Jana Kolesárová, nejsou typickými detektivy. Lang je osamělý a záhadný muž, který má vlastní temnou minulost, zatímco Alice do příběhu přináší dynamiku a fantazii. Kolesárová zdůrazňuje, že Lovec není tradiční krimi, ale thriller, který zkoumá démony v každém z nás. Ve vedlejších rolích se představí Jiří Dvořák, Ivo Gogál, Martin Stránský, Marek Lambora, Vojtěch Kotek či Sara Sandeva.

Autor: Šimon Mitro

Související

Pořadem Jak (si) vybrat střední školu provází herečka Anna Michalcová
Domácí Školství

ČT poradí žákům s výběrem střední školy

Účastníci 13. řady StarDance
Film a TV

StarDance opět králem. Úvod 13. řady přilákal rekordní počet diváků

Anna Kendrick v thrilleru Woman of the Hour
Film a TV Streaming

Říjen na streamu: Zbytek měsíce ve znamení thrillerů a australského Kanclu

Železný trůn ze Hry o trůny
Film a TV Zajímavosti

Železný trůn ze Hry o trůny se vydražil za 33 milionů