sobota 21. září 2024

Srpen na streamu: Animovaný Terminátor, řečtí bohové i Pán prstenů

Druhá polovina srpna přinese návrat zajetých seriálů i očekávané novinky Netflixu.

Jeff Goldblum v seriálu KAOS

Jeff Goldblum v seriálu KAOS
Zdroj: Netflix

  • Jeff Goldblum v seriálu KAOS
  • Zdroj: Netflix

První polovina srpna kdovíjaké streamovací žně nenabídla a tak s přehledem premiér přicházíme až na druhou půlku měsíce. Hned na 15. srpna si připravil premiéru Amazon i Netflix. Na Amazon Prime si odbyde premiéru nová komedie Paula Feiga, autor komedií Ženy sobě (2011) či Špión (2015).

Snímek Jackpot! je zasazen do blízké budoucnosti, kdy byla v Kalifornii zřízena „velká loterie“, kdo zabije osobu s vítězným tiketem před západem slunce může získat mnohamiliardový jackpot. Když se Katie Kim (Awkwafina) přestěhuje do Los Angeles, omylem se ocitne s vítězným tiketem. V zoufalé snaze přežít zástupy lovců neochotně spojí své síly s amatérským agentem Noelem Cassidym (John Cena), který udělá vše, co bude v jeho silách, aby ji dostal do západu slunce výměnou za část její výhry.

Druhou premiérou 15. srpna je návrat Emily v Paříži. První polovina čtvrté řady romantické komediální série zasazené do Paříže přivede zpátky na scénu Emily v podání Lily Collins. Čtvrtá řada bude mít celkem 10 epizod, druhá polovina dílů dorazí na Netflix 12. září.

Stejně jako 15. srpna, tak i 29. srpna se střetnou hned tři premiéry a rovnou dvě od Netflixu. O nový restart slavné sci-fi série se pokusí v anime podobě seriál Terminator Zero od japonských tvůrců. Seriál je zasazený do Japonska. „Malcolm Lee v 90. letech vyvíjí systém umělé inteligence, který má konkurovat Skynetu. Když se blíží Soudný den roku 1997, Lee zjistí, že ho a jeho tři děti pronásleduje robotický zabiják. Tajemný voják z budoucnosti je vyslán, aby Leeho ochránil,“ zní synopse série. První řada nabídne osm půlhodinových epizod.

Druhým sérií z dílny Netflixu bude 29. srpna KAOS, v němž ztvárnil hlavní roli Jeff Goldblum. Seriál, který moderně zpracovává řeckou mytologii, nabídne divákům zcela nový pohled na antické legendy. Goldblum se představí jako nekompromisní Zeus. Za seriálem stojí autor bravurní série The End of the F***ing World Charlie Covell. KAOS bude mít osm hodinových epizod.

Posledním seriálem je mnohými proklínaný Pán prstenů: Prsteny moci z dílny Amazonu. Druhá sezóna se bude snažit napravit neduhy první řady. Zda se jí to podaří je otázkou. Diváci se mohou minimálně kochat nákladnou výpravou a audiovizuálním hávem. Osm epizod druhé řady bude uvedeno 29. srpna.

Autor: Šimon Mitro

Související

Brad Pitt a George Clooney ve filmu Wolfs
Film a TV Streaming

Září na streamu: Batmanovský Tučňák a Stallone jako Král Tulsy

Záběr z filmu S tebou nikdy (2024)
Film a TV Streaming

Kde sledovat nejúspěšnější filmy letošního roku?

Netflix
Film a TV Streaming

Netflix zvyšuje ceny. Předplatitelé zaplatí o několik desítek korun více

Záběr z filmu Amerikánka
Film a TV Kino

Září v kinech: Návrat Beetlejuice a očekávaná Amerikánka