sobota 21. září 2024

Sobotním zápasům vládne šlágr pražské Slavie s Plzní. V hlavní roli Tomáš Chorý

Deváté kolo Chance ligy začne soubojem Hradce se Slováckem. Karviná potom vyzve Jablonec, Baník zavítá do Teplic a večer bude patřit utkání v Edenu

profimedia-0909706728.jpg

Slavia chytila do svých sítí Tomáše Chorého v létě. Dnes se útočník sešívaných představí v Edenu proti Viktorii Plzeň, kde ještě v minulé sezóně zářil.
Zdroj: profimedia

  • Slavia chytila do svých sítí Tomáše Chorého v létě. Dnes se útočník sešívaných představí v Edenu proti Viktorii Plzeň, kde ještě v minulé sezóně zářil.
  • Zdroj: profimedia

Sobotní část devátého kola Chance ligy nabídne čtyři zápasy, jednoznačně z nich vyčnívá večerní střet o čelo tabulky. V Edenu od 19 hodin vyzve Slavia plzeňskou Viktorii. Pikantní bude především start útočníka sešívaných Tomáše Chorého, který v létě přišel k Pražanům právě ze západu Čech.

Víkendový program odstartuje netradičně již od 13.30 hodin utkáním Hradce Králové se Slováckem. Oba týmy si vedou v probíhající sezoně solidně, společně je ale trápí nízká produktivita. Domácí mají na svém kontě pouze pět gólů, Slovácko nasbíralo 10 bodů dokonce jen se čtyřmi vstřelenými brankami.

Ve čtyři odpoledne jsou na programu dva duely. Karviná chce už jistě naplno zabodovat před svými fanoušky, v cestě jim ale budou stát dobře naladění fotbalisté Jablonce, aktuálně čtvrtý tým tabulky.

Na Stínadlech se představí ostravský Baník. Domácí Teplice potřebují nutně zabodovat, v osmi předchozích kolech získaly pouhé tři body.

Chance liga, 9. kolo, sobota:

13:30 Hradec–Slovácko

16:00 Karviná–Jablonec

16:00 Teplice–Ostrava

19:00 Slavia–Plzeň

Autor: Evžen Zavadil

Související

profimedia-0909115739.jpg
Fotbal Chance liga

Viktorii vystřelil výhru Šulc, Slavia v klidu vyhrála v Mladé Boleslavi

profimedia-0898401098.jpg
Fotbal Přestup

Kanonýr Václav Jurečka skončil v pražské Slavii, stěhuje se do Turecka

Hráči Slavie na tréninku před odvetným utkáním
Fotbal Liga mistrů

Slavia se pokusí dohnat dvougólovou ztrátu

profimedia-0899678891.jpg
Fotbal Chance liga

Plzeň a Liberec splnily povinnost, Olomouci výhru vystřílel Kliment