čtvrtek 19. září 2024

Smrt čtyř Američanek během čtyř měsíců. Policisté našli spojitost

Od února do května zemřely čtyři ženy v okolí Portlandu. Policie nyní našla spojitost.

vrah

Ilustrační foto.
Zdroj: Rawpixel

  • Ilustrační foto.
  • Zdroj: Rawpixel

Čtyři ženy během čtyř měsíců. V okolí Portlandu došlo letos ke čtyřem úmrtím během února až května. Američtí vyšetřovatelé oznámili, že identifikovali „alespoň“ jednu osobu, která má spojitost se smrtí Kristin Smith (22 let), Charity Perry (24 let), Bridget Webster (31 let) a Ashely Real (22 let), uvedl úřad okresního státního zástupce Multnomah County v prohlášení.

Osoba nebyla identifikována, nebyly podány žádné obvinění a úřady odmítly poskytnout další informace o tom, co spojuje případy, s odvoláním na probíhající vyšetřování úmrtí. Státní zástupce také uvedl, že příčina a způsob úmrtí čtyř žen zůstávají předmětem vyšetřování. Smith byla nalezena 19. února na jihovýchodě Portlandu, Perry byla objevena v příkopu u silnici East Columbia River Highway v okrese Multnomah 24. dubna, Webster byla šest dní poté nalezena u silnice v nedalekém okrese Polk, zatímco Real byla nalezena v lese v nedalekém okrese Clackamas 7. května.

V prohlášení jsou zmíněny pouze tyto čtyři ženy, přestože ve stejném období došlo k úmrtí dalších dvou žen v okolí Portlandu. Zpravodajská stanice NBC KGW z Portlandu jako první informovala o šesti úmrtích.

Autor: Šimon Mitro
Zdroj: NBC News

Související

profimedia-0307011016
Zahraniční

Dotovaný chléb bude na Kubě velký jako mýdlo. Chybí ingredience na jeho výrobu

VMNH_megalodon
Zahraniční Zajímavosti

Extrémně vzácné fosílie ležely v kampusu americké střední školy

GXjkf_NXIAErbGF
Zahraniční

Na Trumpa chtěl střílet podporovatel Ukrajiny. Atentát plánoval dlouhou dobu

GXibZEVbQAAfUfW
Zahraniční

Další atentát na Trumpa! Ochranka zasáhla proti možnému střelci