pondělí 1. července 2024

Sick Of It All v České republice nezahrají. Zpěvák oznámil, že trpí rakovinou

Američtí hardcoristé ruší kvůli vážnému onkologickému onemocnění zpěváka Lou Kollera celou evropskou šňůru. Padá i koncert ve Valašském Meziříčí.

126305774_222850019199218_56713776206697227_n

Americká kapela Sick Of It All se na čas stahuje do ústraní.
Zdroj: Facebook/Sick Of It All

  • Americká kapela Sick Of It All se na čas stahuje do ústraní.
  • Zdroj: Facebook/Sick Of It All

Legenda newyorského hardcoru odehrála v České republice už několik koncertů a má v tuzemsku silnou fanouškovskou základnu. Ovšem ten nadcházející, který se měl konat 4. července ve Valašském Meziříčí se neuskuteční. Kapela totiž přišla s prohlášením, že je nucena zrušit celé evropské turné. Zpěvákovi Lou Kollerovi totiž lékaři diagnostikovali rakovinu jícnu a doporučili okamžitý klid.

„Jak možná víte, nebo nevíte, museli jsme na toto léto zrušit celé naše evropské turné. Kolují fámy, proč tomu tak je, a tak to chci celé uvést na pravou míru. Čekali jsme, až budeme mít všechny informace, než učiníme prohlášení. Důvod je ten, že mi našli nádor v jícnu, který mi jde až do žaludku, a já se tak budu muset celé léto léčit – samozřejmě s plnou podporou kapely. Nejsme z toho šťastní, ale všichni stojí za mnou, a tak zůstáváme doma. Je nám líto, že nestrávíme společně další léto plné zábavy," napsal Koller ve svém prohlášení.

Doplnil jej optimistickým výhledem na příští měsíce, když uvedl, že by se na pódia rád vrátil na podzim či nejpozději v zimě.

Autor: Jan Skala

Související

49385660241_aaf216b669_b
Zahraniční

Biden úřaduje mezi desátou a čtvrtou odpolední. V jiný čas toho není schopen

doktor
Domácí Zdraví

Nový screeningový program zlepší boj s rakovinou prostaty

profimedia-0881573934
Zahraniční

Biden očichával premiérku, salutoval Zelenskému a propásl seskok padákem

nádor na mozku
Světové dny

Den mozkových tumorů