čtvrtek 19. září 2024

Shakira boří internet skladbou o expartnerovi

Jen na YouTube má novinka 123 milionů shlédnutí za čtyři dny. Klip k písničce Out of Your League (Mimo tvoji ligu) se také stal nejsledovanější latinskoamerickou píseň za jediný den. Expartner Gerard Piqué na skladbu vtipně reagoval.

Shakira

Shakira
Zdroj: Facebook Shakira

  • Shakira
  • Zdroj: Facebook Shakira

45letá Shakira se obouvá do svého 35letého ex Gerarda Piquého, bývalého hráče FC Barcelona, ale také do jeho nové partnerky, Clary Chiou Marti, kvůli které se podle španělských médií rozpadl jejich deset let trvající vztah, z kterého mají dvě děti. V době rozchodu bylo Shakiře 44 let, Claře 22.

"Mám cenu dvou dvaadvacetiletých holek. Vyměnil jsi Ferrari za Twingo, vyměnil jsi Rolex za Casio," zní v textu. "Vlčice jako já není pro zelenáče. Byla jsem mimo tvou ligu, a proto jsi s někým, kdo je jako ty," zpívá Shakira.

Kromě toho se zmiňuje i o tchyni, médiích a přetrvávajících problémech se španělskými finančními úřady, které tvrdí, že nezaplatila 14,5 milionu eur (asi 321 milionů Kč) na daních. "Zanechal jsi mě s tchyní jako sousedkou, s tiskem u mých dveří a s dluhem u berňáku," zpívá v písni.

Gerard Piqué dlouho tvorbu své bývalky přehlížel, i když v písních vždy víceméně zhudebnila vzkaz pro něj. Teď vše obrátil ve vtip. Na víkendové tiskovce totiž prozradil, že sehnal společnost Casio jako sponzora španělské královské ligy, na zápěstí měl přitom hodinky od firmy. „Tyto hodinky jsou na celý život,“ rýpnul si do zpěvačky. O víkendu se pak proháněl ulicemi v Renaultu Twingo.

Související

profimedia-0901298632
Zahraniční Volby USA

Harris podpořily desítky celebrit. Volit ji bude Beyoncé i Oprah

1920px-Sinéad_O'Connor_(9781720722)
Zahraniční

Sinéad sebevraždu nespáchala, ale zemřela přirozenou smrtí, říká zpráva

Shakira
Hudba Zajímavosti

Shakira má v rodné Kolumbii šestimetrovou sochu

profimedia-0828788725
Hudba

Zemřela jihoafrická zpěvačka Zahara