středa 1. května 2024

Russell Crowe už obdivuje krásy Varů

Slavný herec dorazil na západ Čech s předstihem. Ještě před začátkem Karlovarského filmového festivalu Crowe objevuje tuzemské krásy.

Russell Crowe

Russell Crowe s fanouškem po koncertu v italské Boloně.
Zdroj: Twitter @ernest_barath

  • Russell Crowe s fanouškem po koncertu v italské Boloně.
  • Zdroj: Twitter @ernest_barath

Největší hvězda letošního Karlovarského filmového festivalu už je v Česku. Držitel Oscara za Gladiátora přiletěl do Karlových Varů ve středu odpoledne a ubytoval se v hotelu Pupp. Na svých sociálních sítích sdílí Russell Crowe fotky z procházek po Karlových Varech. Těsně před příletem sdílel foto Andělské hory s popiskem: „Kde zrovna jsem?“. U jedné z fotek napsal: „Můj Bože, Karlovy Vary jsou nádherné.

V pátek při zahájení festivalu převezme Crowe Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Večer po zahájení festivalu vystoupí se svou kapelou Indoor Garden Party před hotelem Thermal. Na bezplatný koncert láká Crowe na sítích. „Poslední představení našeho turné. 30. června, večer, před hotelem Thermal v Karlových Varech v České republice. Jde o bezplatný koncert, na který není potřeba žádný lístek. Pro všechny, kdo se nás ptají: „Kdy budete hrát v…. (např. v evropském městě)“ Tento koncert je ve střední Evropě. Zvedněte zadky a nasedněte na autobus, vlak, letadlo nebo přijeďte autem. Neváhejte,“ zní Croweův popisek.

Karlovarský festival uvede jako poctu slavnému herci oscarový snímek Master & Commander: Odvrácená strana světa, který letos slaví 20 let od uvedení. Devětapadesátiletý Crowe se letos představil v kinech v hororu Papežův vymítač, kde ztvárnil vatikánského exorcistu. Letos v říjnu dorazí do kin jeho další film. V komiksovce Lovec Kraven ztvárnil záporáka.

Autor: Šimon Mitro

Související

profimedia-0832657609.jpg
Hokej

Talent se ze zámoří vrací do Varů

Vizuál 58. ročníku MFF Karlovy Vary a Ivan Trojan na červeném koberci ve Varech.
Film a TV Festival

Trojan získá cenu prezidenta karlovarského festivalu

pivovar
Domácí

Pivovar v Rybářích padne. Nové centrum chce ale stavět kontroverzní Rus

profimedia-0847973649.jpg
Hokej

Hradec a Vary pouštějí hráče