Roky sázel stejná čísla. Teď konečně vyhrál

V přepočtu víc než deset milionů korun vyhrál v loterii muž z amerického státu Maryland. Deset let sázel v jednom sloupci stále stejná čísla. Teď mu to konečně vyšlo. Pohádkovou výhru si prý bude šetřit.

dolary

Podaří se USA odvrátit bankrot?
Zdroj: Pixabay

  • Podaří se USA odvrátit bankrot?
  • Zdroj: Pixabay

5, 6, 8, 23 a 30, to jsou čísla, která přivedla k bohatství Američana ze státu Maryland. "Hraju stále stejná čísla, dělám to už léta," řekl muž při přebírání výhry na ústředí Maryland Lottery v Baltimoru. Výherce sázel pravidelně deset let a nikdy svou pětici čísel nevynechal. Vítězný tiket podal v obchodě s lihovinami v Temple Hills a vyšel ho v přepočtu na necelých 90 korun. Následující den ho čekal šok, to že vyhraje hlavní cenu rozhodně nečekal. Muž si sám vyplnil čtyři řádky, zbylé dva byly náhodným typem vyplněným počítačem. 

Sázenky, na kterých se objevují stále stejná čísla, prý nejsou nic neobvyklého. "Máme zprávy od spousty loterijních hráčů, že mají určité kombinace čísel, které sází opakovaně. Někdy jsou to data narození, čísla domů, nebo třeba čísla dresů oblíbených sportovců," řekl Seth Elkin, mluvčí marylandské loterie. Nejčerstvější vítěz, který vyhrál v přepočtu přes deset milionů korun, nemá v plánu žádné velké rozhazování, poplatí prý účty a zbytek výhry si bude spořit.

Autor: Nikola Velkoborská
Zdroj: CNN

Související

profimedia-0917090868
Zahraniční

Trump se vrátil na místo atentátu. Po svém boku měl poprvé i Muska

profimedia-0916186162
Zahraniční

Hurikán Helene si vyžádal 200 obětí. Záchranáři dál pátrají po pohřešovaných

IMG_8407
Zahraniční Zajímavosti

Američan si odsedí půl roku za klonování ovcí. Vydělal si jím statisíce

Kalifornský guvernér Gavin Newsom
Zahraniční AI

Kalifornský guvernér vetoval průlomový zákon o umělé inteligenci