čtvrtek 16. května 2024

Rock For People zveřejnil další hvězdy. Přijedou The Prodigy i The Offspring

Od punku a metalu přes rock až po elektroniku. Takový bude podle dosud zveřejněných kapel program festivalu Rock For People.

the-prodigy-2021

Už bez zesnulého Keitha Flinta přijedou The Prodigy do Hradce Králové.
Zdroj: Metal Injection

  • Už bez zesnulého Keitha Flinta přijedou The Prodigy do Hradce Králové.
  • Zdroj: Metal Injection

Už předchozí ohlášení někdejších nu-metalových hvězd Bring Me The Horizon jako hlavních hvězd královéhradeckého festivalu Rock For People způsobilo mezi hudebními fanoušky pozdvižení. Organizátoři akce, která bude od 12. do 15. června v hradeckém Parku 360, však přihodili ještě další jména, které se Bring Me The Horizon minimálně vyrovnají nebo je i předčí. Druhou nejzářivější hvězdou akce totiž mají být britští průkopníci elektronické hudby, legendární The Prodigy, kteří se na cesty vydávají poprvé od smrti svého zpěváka a tanečníka Keitha Flinta.

Ze slunné Kalifornie přijedou punkeři The Offspring, kteří v České republice mají až kultovní status. Podobně jako rapmetalová formace Body Count, kterou do Hradce Králové přiveze její frontman, rapper a herec Ice-T.

Pro mladší generaci je připravené například vystoupení electronicorových Enter Shikari, australských metalistů Parkway Drive či britského zpěváka Yungbluda, míchajícího alternativní rock, punk a hip hop. Ten proslul například spoluprací s heavymetalovou legendou Ozzym Osbournem.

Autor: Jan Skala

Související

Chlumec nad Cidlinou nádraží
Domácí

Cestování z Hradce do Chlumce se zrychlí

parní vlak
Domácí Tipy na výlety

O letních prázdninách budou po Pardubicku jezdit parní vlaky

52005805046_77a70f2cd0_b
Domácí

Hradec Králové dal Černihivu peníze na opravu školky a chystá další sbírku

Vizualizace nové podoby Velkého náměstí v Hradci Králové.
Domácí

Velké náměstí v Hradci Králové se vrátí lidem