čtvrtek 19. září 2024

Reprezentační tým trénoval v Holešovicích

Hokejová reprezentace má za sebou první trénink před Švýcarskými hokejovými hrami. V pondělí se čeští hokejisté sešli v Holešovicích.

Trénink v Holešovicích

Trénink v Holešovicích
Zdroj: Profimedia

  • Trénink v Holešovicích
  • Zdroj: Profimedia

Národní tým má za sebou první společný trénink. Na ledě nechyběli brankáři Dominik Pavlát, Josef Kořenář a Adam Brízgala. Pardubický gólman Roman Will se k týmu připojí později. Will odcestoval s extraligovým týmem na sever Evropy, kde ho ve finské Raumě čeká duel o semifinále Ligy mistrů.

„Roman se k nám připojí až na středečním tréninku. Měli jsme připravenou variantu, že přijede Šimon Zajíček z Litvínova. Bohužel se včera v zápase zranil, takže ho nahradil Adam Brízgala z Kladna,“ řekl trenér Rulík.

Na tréninku se objevili i dva reprezentační nováčci, Jakub Rychlovský a Mikuláš Hovorka. „Všichni kluci jsou tu super, líbí se mi i komunikace s trenéry, pořád s námi mluví,“ sdělil po tréninku Rychlovský.

Další trénink proběhne už v O2 areně, kde čeští hokejisté odehrají ve čtvrtek první zápas v rámci Švýcarských hokejových her. Češi se v O2 areně utkají s Finskem.

Zdroj: ceskyhokej.cz

Související

Dominik Mašín posílil Spartu
Hokej Tipsport ELH

Sparta posílila obranu, přichází zkušený bek Mašín

Sparta otočila zápas proti Fehérváru
Hokej CHL

Sparta otočila utkání s Fehérvárem

Hráči Pardubic po vítězném utkání
Hokej CHL

Pardubice pokořily i Tapparu

Sparta v utkání proti Tappaře
Hokej CHL

Liga mistrů pokračuje. Sparta jde na Maďary, Dynamo na finského mistra