Reprezentace dorazí na speciální akci do Plzně

Fotbalová reprezentace v čele s trenérem Jaroslavem Šilhavým vystoupí 2. října v Plzni na speciální akci REPRE MEZI FANOUŠKY.

Trenér reprezentace Jaroslav Šilhavý

Trenér reprezentace Jaroslav Šilhavý
Zdroj: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

  • Trenér reprezentace Jaroslav Šilhavý
  • Zdroj: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Česká fotbalová reprezentace si připravila pro fanoušky fotbalu speciální akci. V pondělí 2. října dorazí do OC Olympia v Plzni trenér národního týmu Jaroslav Šilhavý, jeho asistent Jiří Chytrý, manažer reprezentace Tomáš Pešír, brankář Jindřich Staněk a bývalý reprezentant Daniel Kolář.

Během akce bude zveřejněna nominace na říjnové kvalifikační zápasy v Albánii a proti Faerským ostrovům. Utkání proti souostroví v severním Atlantském oceánu se odehraje 15. října v Plzni a REPRE MEZI FANOUŠKY má za úkol nahnat fanoušky na stadion ve Štruncových sadech.

Fotbaloví nadšenci se mohou těšit kromě odtajněné nominace na autogramiádu, esportovou exhibici eRepre nebo besedu s fanoušky.

„Když jsme podobnou akci uspořádali před necelým rokem v Olomouci, měla velký úspěch. Na přípravný zápas proti Faerským ostrovům pak navíc přišel plný stadion! Stejný soupeř nás čeká znovu, ale tentokrát půjde o důležité body v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy. Věřím, že se společně s fanoušky naladíme na zápas i v Plzni, a že se potkáme nejen v pondělí v Olympii, ale hlavně potom v dalším týdnu na stadionu,“ sdělil na webu fotbal.cz manažer reprezentace Tomáš Pešír.

Zdroj: fotbal.cz

Související

Adam Karabec
Fotbal

Spartu opouští Karabec, přesouvá se do Hamburku

Daniel Kolář s novou posilou Plzně Ricardinhem.
Fotbal Chance liga

Plzeň posiluje na hrotu, přichází Brazilec Ricardinho

Diogo Costa při penaltovém rozstřelu
Fotbal EURO 2024

Portugalcům vychytal postup v penaltách vynikající Costa

Jindřich Staněk utrpěl zranění ramene.
Fotbal

Gólman Staněk si několik měsíců nezachytá