sobota 28. září 2024

Rekordman Petržela končit ještě nehodlá. Ve Slovácku podepsal roční smlouvu

Záložník Milan Petržela pokračuje ve fotbalové kariéře. Jednačtyřicetiletý fotbalista bude i nadále oblékat dres Slovácka. Klub o tom informoval na svých sociálních sítích.

Milan Petržela

Milan Petržela
Zdroj: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

  • Milan Petržela
  • Zdroj: Vlastimil Vacek / Právo / Profimedia

Milan Petržela se do fotbalového důchodu nechystá. Rekordman v počtu odehraných ligových startů přidá do svého životopisu minimálně jednu sezonu. Petržela odehrál v lize 511 utkání a vstřelil 59 gólů. Poté co překonal v prosinci metu 500 zápasů, řekl, že další cíl je číslo 555.

Petržela prožil nejlepší fotbalová léta v plzeňské Viktorii, se kterou čtyřikrát slavil mistrovský titul. S Viktorií si zahrál i Ligu mistrů.

Zahraniční angažmá si Petržela odbyl v německém Augsburgu, ve kterém strávil rok. Poté zamířil opět do Plzně. V létě 2019 se přestěhoval do Uherského Hradiště.

„Zdravím fanoušky Slovácka. Chci vám sdělit, že jsem to ráno podepsal a teď dopoledne mě trenér West už terorizuje na atleťáku. Máme za sebou osmkrát kilometr. Není to žádný med. Upletl jsem si na sebe bič a podepsal jsem to dopoledne, takže jdeme makat,“ sdělil Petržela ve videu na sociální síti X.

Zdroj: @1_FCS

Související

Brněnský stadion
Fotbal

Zbrojovka nově patří Regionální hospodářské komoře Brno

Předzápasový trénink české reprezentace
Fotbal Liga národů

Napraví česká reprezentace debakl s Gruzií?

James Bello v pardubickém dresu
Fotbal Chance liga

Viktorián Bello odchází na hostování do Pardubic

Matěj Ryneš během tréninku české reprezentace
Fotbal

Zraněný Ryneš opustil národní tým