úterý 8. října 2024

První snímek kotěte z čísla deset už viděl svět, kocour Larry si myslí své

Larry, vy jste šéf! Tak reagují fanoušci nejslavnějšího kocoura světa na fakt, že nově se v sídle britských premiérů rozvaluje kotě.

GYB1nNOWAAAQF26

První snímek nováčka v Downing Street.
Zdroj: X / Kate Ferguson

  • První snímek nováčka v Downing Street.
  • Zdroj: X / Kate Ferguson

"První fotka Keira Starmera s jeho novou kočkou! Zatím nemám zprávy o tom, jak to Larry bere," napsala k fotografii na síti X novinářka Kate Ferguson. Brzy se dočkala odpovědi přímo od Larryho. "Moje pozice nejlépe vypadající kočky v Downing Street zůstává nezpochybnitelná," oznámil suše. Jeho příznivci vzápětí kotě označili za stážistu, který nemůže Larryho pozicí otřást.

Už před časem se objevily zprávy, že nejznámější kočka Spojeného království a oficiální královský lovec myší, kocour Larry, který žije v sídle britského premiéra v Downing Street, už nebude na svou prestižní funkci sám a že do čísla deset míří kotě. Brity náležitě pobouřilo, čeho se vrchní myšilov, který slouží už u několikátého premiéra, dočkal.

"Jsme vaším jménem situací silně pobouřeni," hlásila Larrymu jedna z jeho fanynek. "To je puč," oznámil další z příznivců.

Premiér Keir Starmer upřesnil, že do domácnosti přibude kotě navzdory intenzivnímu lobbování dětí, které chtěly německého ovčáka. Místo něj po zdlouhavých vyjednáváních dostanou kočku.

"Kotě se bude hlásit u kocoura Larryho," oznámil pak lakonicky hlavní královský lovec myší na svém profilu na X.

Související

Snímek obrazovky_8-10-2024_111843_www.youtube.com.jpeg
Zahraniční

Děsivá móda: Britové se zbláznili do XL Bully koček

GV1Rg3hWEAA8jnv
Zahraniční

Převrat! Do čísla deset míří kotě, oficiální vrchní myšilov Larry bude mít parťáka

černá kočka
Světové dny Fauna

Den černých koček

koťátko
Světové dny Fauna

Den koťátek