Protestní akce skončila dřív, než začala, dezolátka řvala na hlídku, že jsou prasata

Měla to být akce na podporu dezinformátora Pavla Zítka, kterého na základě eurozatykače zadržela slovenská policie, protože se vyhýbal soudu. Jeho nejvěrnější nohsledi Marcela a Zdeněk Maruškovi, kteří ji svolali, ale ani nestihli začít.

maruš

Zadržení řidičky.
Zdroj: facebook.com

  • Zadržení řidičky.
  • Zdroj: facebook.com

Policie totiž zastavila jednu z Maruškových kumpánek v autě bez registrační značky. Dvojice, která si zákony vykládá po svém, pokládá se za občany Československa a policii bere jako korporát, se vydala okamžitě na pomoc.

Žena za volantem odmítla ukázat doklady, neměla registrační značku, auto nemělo technickou. „Prosím vás, to auto je vyřazený z evidence, protože neplatila povinný ručení a ne, že je nepojízdný,“ začala po policistech poštěkávat Marušková. „Vy myslíte, že jsem tak blbá, že když to nebude brzdit, tak pojedu?“ položila policistovi zcela nelogický dotaz řidička. „Když to nastartuje, tak ví, ne?“ přisadila si Marušková a dodala, že po řidičce má jít pojišťovna, nikoliv korporátní policie. „Vy jste jenom výběrčí daní a výpalnýho,“ oznámila hlídce.

Řidička nereagovala ani na výzvy, aby vystoupila z auta. „Vy mě nemáte co vyzývat! Podle jakýho zákona? Jaký číslo? Jakej paragraf?“ rozjela rétorikou dezolátů. „Trestní oznámení na vás podáme na všechny, že ženskou taháte z auta. Hanba, ostuda policie. Jsou to chcípáci,“ povykovala pro změnu Marušková.

Ani po další výzvě žena nereagovala, a tak nastal řas pro velké divadlo. Žena sice mohla normálně vystoupit, ale raději ztuhla, a tak ji dva policisté opatrně vyndali z auta a jemně položili na zem. „Hodíte s ní taky na zem? Vidíš, to udělali se mnou. Jste blázni? Prasata jste. Lidi, podívejte se, co dělá korporátní policie,“ ječela blahem Marušková. Když potom policista chtěl klíčky od vozu, hodila je do trávy. „Ne, to auto tady zůstane a hotovo. A dojděte si pro ně,“ vítězoslavně pokřikovala a nejspíš ji trochu zklamalo, že klíčky za pár okamžiků policista našel.

Řidička nakonec skončila na policejním oddělení, kam za ní dorazili i Maruškovi. Těm se nelíbilo, že v záznamu stojí, že neuposlechla výzvu, a proto ji hlídka zajistila. Oponovali, že policisté lžou, protože ji zastavili kvůli chybějící značce a že neměli nejmenší právo chtít po ní test na alkohol. „Tak jdeme Zdeňku podat trestní oznámení. Jdeme! Už jsme volali na GIBS, už to máme domluvený s GIBSem,“ pokoušela se úsměvně Marušková nahnat policistům strach.

Nakonec alespoň vyzvala Zítkovy příznivce aby volali k soudu v Chomutově a požadovali urgentní zrušení evropského zatykače na Zítka. „Pavel se soudu nevyhýbal, psal jim, že se mají ztotožnit, nikdo mu neodpověděl,“ vysvětlila s logikou sobě vlastní Zítkovy dopisy, v nichž soudu oznamoval, že nařízené jednání ruší, protože soud je firma a on jej neuznává.

Související

profimedia-0908103005
Domácí

Žádné povodně nejsou! Dezinfoscéna odhalila strašlivé spiknutí

image (2)
Domácí

Senátorka šířící dezinformace tvrdí, že noviny zveřejnily poplašnou zprávu

profimedia-0893553272
Zahraniční Sociální sítě

Sociální síť X ztrácí uživatele v EU

profimedia-0899965438
Zahraniční Volby USA

Trump sdílel obrázky vytvořené umělou inteligencí. Tvrdí, že ho podporuje Taylor Swift