pátek 11. října 2024

Proces s Puffem Daddym začne v květnu. Svou vinu při výslechu popřel

Nevinen, tak se cítí americký rapper Sean Combs v rozsáhlém případu sexuálních a drogových zločinů. Za ty mu hrozí doživotí.

GZjew68XQAYgCvR

Sean Combs v dobách, kdy byl velkou hudební hvězdou.
Zdroj: X

  • Sean Combs v dobách, kdy byl velkou hudební hvězdou.
  • Zdroj: X

Americký rapper Sean Combs, známý pod pseudonymy Puff Daddy nebo Diddy se 5. května příštího roku začne zpovídat z řady zločinu, za které byl zatčen v polovině září. Úřady mu kladou za vinu řadu zločinů zejména sexuálního charakteru, včetně obchodování se ženami, únosy do ciziny, ale i drogové excesy. Ke své činnosti měl využívat svých obchodních společností, včetně legendárního hip-hopového vydavatelství Bad Boy Entertainment, kdy pod záminkou uměleckých produkcí vozil do řady jiných států prostitutky a občasně i mužské prostituty. Combs před úvodním soudním přelíčením svou veškerou vinu popřel.

Pokud bude rapper uznán vinným z vydírání, kuplířství a obchodu s bílým masem, hrozí mu až doživotní trest, ovšem nejméně pak 15 let vězení. Prokurátoři uvedli, že Combs lákal ženy tím, že jim dával drogy, jako je ketamin a extáze, zajišťoval finanční podporu nebo sliboval ze své pozice známého umělce podporu kariéry či romantický vztah. Důležitá v tomto ohledu byla výpověď pornoherečky Adrie English, která popsala rapperovy praktiky do nejrůznějších detailů.

Autor: Jan Skala

Související

profimedia-0668489985
Domácí

Pražská plynárenská vyhrála soudní spor o daňový podvod

Berlin_UdL_Navalny's_Cell_Opening_asv2023-01_img13
Krimi

Muži, kteří útočili na spolupracovníka Navalného, jsou na svobodě

Pavelprotiva
Hudba

Zemřel rapper Pavel Protiva. O příčině skonu mladého umělce se spekuluje

kratom
Domácí Drogy

Senát schválil přísnější pravidla pro kratom