pondělí 29. dubna 2024

Přímý přenos České televize skončil trapasem roku, bubeník neměl paličky

Jedním z nejsledovanějších pořadů v iVysílání České televize se nejspíš stane záznam přímého přenosu vyhlášení ankety Atlet roku 2023. Mnoho lidí se totiž chce na vlastní oči přesvědčit, zda televize odvysílala něco, co zní tak absurdně.

F-H7ArHXQAAfDrj

Adam Mišík a jeho bubeník v přímém přenosu ČTT.
Zdroj: ČT

  • Adam Mišík a jeho bubeník v přímém přenosu ČTT.
  • Zdroj: ČT

Několik hudebních vystoupení tradičně doprovází akci, při které se předávají ocenění nejlepším tuzemským atletům. S playbackem neměla problém třeba Anna K., Olga Lounová či Vesna. Když se ale na pódiu objevili Vladimír Mišík a Sebastian, pořádně zaskočili diváky. Jejich bubeník totiž neměl v rukou paličky a hru tak předstíral s prázdnýma rukama.

„Viděl jsem v TV hodně playbacků, ale ten z vyhlášení Atleta roku je spolehlivě nejbizarnější. Adam Mišík a Sebastian ok, snaží se otvírat pusu do zpěvu, ale bicák, který bubnuje bez paliček, jednou je i pomyslně vyhodí do vzduchu, to je fakt zážitek,“ komentoval přenos jeden z uživatelů sítě X.

„Že to není live je všem jasný, ale nevzít si paličky k bicím mi přijde jako totální fraška a výsměch. Za tohle berou honorář?“ komentoval akci bývalý atlet Jakub Holuša.

Česká televize ani Adam Mišík se k věci zatím nevyjádřili. Spekuluje se o tom, že vystoupení bez paliček si mladíci z kapely domluvili předem na protest proti použití playbacku namísto živého vystoupení.

Související

168623_165338670178809_165259430186733_330672_2741099_n-1
Hudba Exkluzivně

Byl to nejmilejší člověk, říká o zesnulém bubeníkovi původní zpěvák AC/DC

stažený soubor
Hudba

Smutný den bubeníků. Zemřeli zakládající členové kapel AC/DC i Misfits

F-H7ArHXQAAfDrj
Domácí

Exkluzivně: Bubeník bez paliček protestoval proti playbacku

167528466_zo28n3
Film a TV

Jak chytili Hojera? To ukazuje nový český seriál, který už sbírá ocenění