čtvrtek 19. září 2024

Pražský koncert Joea Satrianiho nebude. Fanoušci měli lístky i čtyři roky

Ani napotřetí se fanoušci pražského koncertu Joea Satrianiho nedočkají. Covidová omezení vystřídaly problémy pořadatele.

Satriani

Pražský koncert Joea Satrianiho se ruší
Zdroj: Facebook

  • Pražský koncert Joea Satrianiho se ruší
  • Zdroj: Facebook

Ani napotřetí to nevyšlo. I když už neplatí covidové restrikce, pražský koncert kytarové legendy Joea Satrianiho, stejně nebude. Na svém webu to oznámilo Kongresové centrum Praha, kde se mělo vystoupení v pátek uskutečnit, i samotný muzikant. Přesný důvod zrušení akce není jasný, Satriani ale sdělil, že problém byl na straně pořadatele, kterým je společnost Vanity Group. Ta událost nekomentovala, prý ale bude vracet peníze na lístky.

Čeští fanoušci zuří. "Mohu být víc naštvanej? Čtyři roky máme s klukama lístky, další z kapely si je kupovali nedávno a pouhé čtyři dny před koncertem, pápá-lálá: Rušíme to. Asi budeme do Polska jezdit nejenom na nákupy, ale ještě i na koncerty. Nebo do Berlína, kde se dají vstupenky ještě koupit," zlobí se na facebooku jeden ze Satrianiho velkých fanoušků. "No, já jsem taky úplně vzteky červenej a smutnej zároveň. Nejlepší na tom je, že se člověk ještě musí doprošovat, aby mu to vrátili," upozorňuje další s tím, že pořadatelé nekomunikují a zrušili svůj účet na sociálních sítích.

A není to zdaleka poprvé, co má firma problém s vracením vstupného.

vanity club

Americký kytarista ale navrhl ještě jinou variantu. Na svých stránkách vyzval české fanoušky, aby se o den později, tedy v sobotu, vypravili do Vídně. Na tamní koncert by měli mít možnost vstupu i s pražským lístkem.

Autor: Jan Skala a Tereza Maixnerová

Související

417439303_949777489847932_9083493976162519878_n
Hudba

Iron Maiden přijedou oslavit půlstoletí do Letňan. S sebou přivezou Halestrom

1726640190_P2024091802196
Domácí

V Praze se srazily vlaky. Jeden strojvůdce měl dvě promile, druhý byl v zácviku

100_2697
Hudba

Před lety zpíval Holky z naší školky a dnes je Stanislavu Hložkovi sedmdesát

hq720 (1)
Hudba

Jane´s Addiction nedokončili koncert. Zpěvák se na pódiu popral s kytaristou