pátek 5. července 2024

Polka dostala nejtvrdší možný trest, brutálně zavraždila dcerku

Doživotní vězení s možností požádat o podmínečné propuštění nejdřív v roce 2071 – takový verdikt vynesl polský soud na 27letou Magdalenou, která předloni v květnu krutým způsobem zavraždila svou tříletou dcerku Zuziu.

gf-mwp2-X4uZ-KEqd_poznan-noz-przeszyl-na-wylot-serce-3-letniej-zuzi-to-zabojstwo-bylo-zaplanowane-664x442-nocrop-1280x720.jpg

Magdalena a její dcerka Zuzia
Zdroj: Twitter

  • Magdalena a její dcerka Zuzia
  • Zdroj: Twitter

Žena vraždu pečlivě naplánovala. Vzala si nejdelší nůž, co doma našla a pak zaútočila na nic netušící holčičku, která si hrála v koupelně. Pokusila se ji uškrtit a pak jí zasadila několik bodných ran. Dítě si uvědomovalo všechny hrůzy, které se děly, a prosilo matku o smilování. Po převozu do nemocnice zemřelo.

Žena se k činu přiznala. Tvrdila, že měla psychické problémy po rozvodu svých rodičů a bála se, že nebude schopná uživit sebe a dítě. Po vraždě dcerky plánovala sebevraždu, k té ale nenašla odvahu.

Soud ženu poslala na doživotí do věznice s tím, že požádat o podmínečné propuštění může nejdřív za 50 let. Do trestu jí započítal i pobyt ve vazbě, ale i tak si vraždenice bude muset počkat do svých 75. narozenin.

Související

GReV6hjXMAA92qg
Zahraniční

Německo se stále omlouvá za minulost. Odškodní 40 tisíc polských obětí nacismu

Policie ČR
Krimi

Muž v Mohelnici ze žárlivosti zavraždil mámu svého synka

GRB0cxoWIAAxPxw
Zahraniční

Gang migrantů ubil mladíka při návratu z večírku. Německá vláda urychlí deportace

profimedia-0851704799
Krimi

Zfetovaný muž zabil dítě, které držel jeho sok v náručí. Dostal 17 let