úterý 8. října 2024

Policie v Kanadě zadržela sériovou vražedkyni. Je obviněna ze tří vražd

V Kanadě byla zadržena žena podezřelá z brutálních vražd tří lidí během tří dnů. Policie ji označuje za sériovou vražedkyni. Incidenty se odehrály v Torontu, Niagaře a Hamiltonu.

vyšetřování

Ilustrační foto.
Zdroj: Wikimedia Commons

  • Ilustrační foto.
  • Zdroj: Wikimedia Commons

Sabrina Kauldhar (30) byla zadržena na předměstí Toronta poté, co byla spojena s třemi vraždami, ke kterým došlo v průběhu tří dnů. Podle šéfa policie v Niagaře Billa Fordyho se jedná o sériovou vražedkyni. Vraždy proběhly od úterý do čtvrtka a oběti byly nalezeny v různých částech Kanady, a to v Torontu, Niagara Falls a Hamiltonu.

První obětí byla 60letá žena, která byla nalezena s viditelnými zraněními ve svém domě v Torontu. Vyšetřovatelé uvedli, že tuto oběť Kauldhar znala. Další dvě vraždy, 47letého muže v Niagara Falls a 77letého muže v Hamiltonu, byly podle policie náhodné.

Policie uvedla, že druhá oběť, Mario Bilich, bývalý učitel, byl sledován a napaden v parkovišti v Hamiltonu. Třetí oběť, Lance Cunningham, zemřel v parku ve městě Niagara Falls po nouzovém zásahu policie. Jeho manželka Kim uvedla, že vychovávají třináctiletou dceru a tragédie je pro rodinu devastující. Sabrinu Kauldhar policie zadržela díky shodnému popisu z míst činu a nyní čelí obviněním z vraždy ve všech třech případech.

Autor: Šimon Mitro

Související

GZSH_WdXEAAU7j5
Zahraniční

Násilí v Mexiku pokračuje. Na jihu země zastřelili starostu i jeho tajemníka

policeman-4335569_1280
Krimi

Ve Francii ubodali a zapálili 15letého chlapce. Zapletl se do obchodu s drogami

profimedia-0896403770
Krimi

Kuchár Jožko dostal výjimečný trest. Za pitvu své přítelkyně si odsedí 23 let

czech-republic-69485_1280
Domácí

Svátek svatého Václava se slaví, i když o něm skoro nic nevíme