pátek 20. září 2024

Po deseti letech se na obrazovky vrátí Futurama

Kultovní animovaný seriál se vrátí na televizní obrazovky. V Česku se návratu po deseti letech dočkáme na streamovací službě Disney+.

Futurama

Oblíbená Futurama se vrátí.
Zdroj: Hulu

  • Oblíbená Futurama se vrátí.
  • Zdroj: Hulu

Futurama se řadí k jedněm z nejoblíbenějších animovaných seriálů. Tvůrci Mattu Groening se v roce 1999 povedlo navázat na úspěch Simpsonů tím, že představil oblíbený styl animace ve zbrusu novém futuristickém světě s novými postavami. Příběhem i stylem vyprávění se snažil odlišit od žluté rodinky a povedlo se. Přesto však bylo odvysíláno „pouze“ 140 epizod. Po desáté sezóně v roce 2012 se seriál odmlčel. Mnoho fanoušků si myslelo, že se již oblíbená partička v čele s týpkem Fryem, kyklopkou Leelou a zhýralým robotem Benderem nevrátí. Mýlili se.

Již za necelý měsíc se kultovní seriál vrátí na obrazovky s jedenáctou sezónou. Premiéra je stanovena na 24. července. V USA bude seriál vysílaný na službě Hulu, ale v Česku se naštěstí v totožný den dočkáme na službě Disney+. Jedenáctá řada nabídne deset epizod, ale již nyní je objednáno dalších deset. Níže se můžete podívat na oficiální trailer, jež vám napoví, zda čekání stálo za to.

Autor: Šimon Mitro

Související

Záběr z filmu S tebou nikdy (2024)
Film a TV Streaming

Kde sledovat nejúspěšnější filmy letošního roku?

Disney+
Film a TV Streaming

Disney+ mění ceny. Přijde s dražším i levnějším tarifem

Netflix
Film a TV Streaming

Na kolik vás vyjdou streamovací služby?

V hlavě 2
Film a TV Kino

V hlavě 2 je nejúspěšnějším animákem všech dob