pondělí 16. září 2024

Petiční stánek se po měsíci u Strakovky přesunul do blízkého parku

Brloh vydávaný za petiční stánek, který víc než rok strašil u Úřadu vlády, se před měsícem přestěhoval na protější chodník. Místo nechaly vyklidit úřady se záminkou, že se tam bude opravovat zeď. Teď se ležení přesunulo znovu.

GSSfSWBagAU5med.jpg

Petiční stánek se přesunul do nedalekého parku.
Zdroj: facebook.com

  • Petiční stánek se přesunul do nedalekého parku.
  • Zdroj: facebook.com

Důvod? Technická správa komunikací prý bude opravovat chodník.

Poněkud rozmrzele přijala partička kempující v přesunutém stanu u Strakovky fakt, že na místě nemůže zůstat. Nakonec vymyslela, že se posune asi o tři sta metrů dál, do parku na Klárově. Velmi přitom zdůrazňuje, že se stánek přesouval kvůli opravám, nikoliv kvůli kontroverznímu youtuberovi, který u stánku v posledních týdnech řádil s hasicím přístrojem, dýmovnicemi nebo moukou a sliboval, že brloh zruší.

„Petiční stánek z před Úřadu vlády ČR nezmizel a někteří fanoušci youtubera, který lhal, že stánek odstraní, lžou v komentářích o tomto stánku dál. Youtuber nesplní úkol a stánek byl přesunut z důvodu opravy chodníku. Můžeme si o tom myslet své. Nicméně petiční stánek funguje nadále jen pár metrů od místa, kde původně stál. Velké díky všem bojovníkům za svobodu do petičního stánku,“ zveřejnil profil KTV Live dezinformátora Ivana Smetany.

Téměř s jistotou se tak bude opakovat situace, s kterou si víc než rok nedokážou úřady poradit, tedy trvalé zneužívání petičního práva. Jak ukázal zmiňovaný youtuber, ve stánku u Strakovky osazenstvo skladovalo nádoby s močí a exkrementy. Kdosi tam dokonce ukradl petiční archy. Zoufalá hygienická situace se pravděpodobně bude opakovat i v parku.

Související

profimedia-0908103005
Domácí

Žádné povodně nejsou! Dezinfoscéna odhalila strašlivé spiknutí

image (2)
Domácí

Senátorka šířící dezinformace tvrdí, že noviny zveřejnily poplašnou zprávu

profimedia-0893553272
Zahraniční Sociální sítě

Sociální síť X ztrácí uživatele v EU

profimedia-0899965438
Zahraniční Volby USA

Trump sdílel obrázky vytvořené umělou inteligencí. Tvrdí, že ho podporuje Taylor Swift