neděle 8. září 2024

Vláda tu páchá vraždy, zuří zamčený Thor a chce pomoc od protimafiánského útvaru

V pohotovosti jsou příznivci Ondřeje Thora, který přes rok kempuje ve smrdutém ležení u Úřadu vlády a vydává jej za petiční stánek. Ráno totiž začali dělníci na místě oplocovat staveniště kvůli chystané rekonstrukci zdi. Teď osazenstvo ohrady zamkli.

GP26XWsXoAAv9qY

Petiční stánek je za plotem.
Zdroj: X

  • Petiční stánek je za plotem.
  • Zdroj: X

Kuriózně se vyvíjí vyklízení petičního doupěte u Strakovy akademie.

Aktivista, který vypiloval obcházení zákona k dokonalosti, mluví o potlačování svých ústavních práv, zalarmoval policii a se svými podporovateli místo dál okupuje. Právník Norbert Naxera, který často a neúspěšně zastupuje takzvané dezoláty, vykřikuje cosi o protiprávním jednání, stejně jako majitel ležení Ondřej Thor.

Na místě je přes rok, nepracuje, nechává se živit svými podporovateli, mezi nimiž je řada seniorů a invalidů. Ty zneužívá i teď. „Zde vidíte místo, kde je znemožněno handicapovaným a vozíčkářům projet a vyjádřit tak svůj názor v rámci ústavního práva,“ hlásí Thor z ohrazeného staveniště, na které platí zákaz vstupu, a kde tak nemá co dělat a povolává své příznivce.

„Tato zkorumpovaná okupační vládní garnitura tady páchá psychologické vraždy,“ hlásí Thor živě z místa. „Je to nelegální zábor této okupační vlády. Záměrně nás připravili o možnost se bránit, protože nám zakryli výhled. Budu tady do mojí likvidace,“ blouzní aktivista s tím, že vymezení staveniště je nelegální. „Je to vyfabulovaná kauza, aby mě zlikvidovali,“ tvrdí Thor a oznamuje, že na místě zůstane do demise vlády.

Thora se nejspíš rozhodli dělníci zlikvidovat smrtí hladem, protože ji jednoduše zamkli. "Nesahej na to, ať tam nejsou otisky," varuje ženský hlas muže, který se chtěl řetězu dotknout. Bezradná partička teď k ohradě svolává další podporovatele, i když není jasné, v čem mají pomoci.

Na místo si přivolali i policii a dožadují se odemčení ohrady. "Já jsem nemocnej, já tady nehodlám zdechnout. Potřebuju domů si vzít léky," hlásí jeden ze zamčených. Zničehonic další začíná kašlat s tím, že je astmatik. "Je tu dítě a žena s nemocným srdcem," ozývá se jiný. "Jsme tady zavření, prosíme o pomoc," vykřikuje Thor. A další oznamuje, že podá trestní oznámení na policisty kvůli neposkytnutí pomoci. Thor navrhuje kontaktovat Národní centrálu proti organizovanému zločinu, protože Generální inspekce bezpečnostních sborů podle něj spadá pod premiéra Petra Fialu.

Když policista upozorní, že dělníci všechny vyzvali, aby místo opustili, dostane se mu odpovědi, že všichni šli jen tak po chodníku, když se najednou kolem nich objevila desítky metrů dlouhá zamčená ohrada.

Související

GSSfSWBagAU5med.jpg
Domácí

Petiční stánek se po měsíci u Strakovky přesunul do blízkého parku

GP8AQUeX0AEETW1
Domácí

Český John Lennon je zmizelej. Vlastenci postrádají Thora z petičního stánku

448108440_473595051869770_4772365501080110437_n
Domácí

Nekonečný příběh: Petiční stánek je zpátky, posunul se blíž ke Strakovce

GP8AQUeX0AEETW1
Domácí Video

Absurdní rada policie, těžkooděnci, záchranka: Thor přišel o petiční stánek