čtvrtek 19. září 2024

Peterková rozjela štvanici na kriminalistu, její partner zase na nemocnici

Odsouzená dezinformátorka Jana Peterková, která se naposledy proslavila hysterickou scénou v táborské nemocnici, rozjela hon na policistu, který ji tam přišel vyslechnout. Její partner Jiří Hradil zase vyzývá příznivce k obtěžování zaměstnanců nemocnice.

varada.jpg3

Peterková rozjela štvanici na kriminalistu
Zdroj: FB Jany Peterkové

  • Peterková rozjela štvanici na kriminalistu
  • Zdroj: FB Jany Peterkové

„Michal Varaďa, ten, kdo si myslí, že je beztrestný, že může porušovat všechny zákony a ohrožovat zdraví 90letých babiček v těžkém ohrožení života, které nechal vyhodit z pokoje a od přístrojů na nemocniční chodbu. Je z Rakušanova NCOZ gestapa. I na něj čeká spravedlnost podle práva,“ napsala u jedné z fotek kriminalisty Peterková. U další zase žádá, aby ji lidé sdíleli. Příznivci Peterkové v komentářích policistovi nadávají.

Partner dezinformátorky Jiří Hradil zase vyzval k tomu, aby lidé obtěžovali táborskou nemocnici telefonáty s dotazy na zdravotní stav Peterkové.

hradil

386712785_10224413102259135_2948254889128372771_n

Hradil už měl oplétačky s policií, zadržela ho například u jednoho ze soudních jednání. Teď si pravděpodobně zadělal na větší průšvih. V živém vysílání z táborské nemocnice se totiž domáhal na jednom z lékařů informace, že vakcíny proti koronaviru zabíjejí. „Nebudu to komentovat,“ řekl mu doktor. Hradil na to reagoval kuriózně: „Děkuju, pane doktore, jasně jste mi to řekl, chápu, že o tom víte, že ty injekce zabíjejí. Takže doufám, že začnete mluvit. Pan doktor nám nepřímo potvrdil, že o tom vlastně ty lékaři věděj, že ty injekce na covid, že to zabíjí. Tak uvidíme, jak to bude dál, jestli budou dál vraždit nebo začnou mluvit,“ pronesl na kameru spokojeně a evidentně se tak dopustil šíření poplašné zprávy.

S podporou táborské nemocnice naopak přišla řada lidí, kteří vystupují proti dezinformátorům. Zveřejňují například dopisy, kde vyjadřují personálu podporu. Facebooková skupina, která se na dezinformátory a jejich řádění přímo zaměřuje, zase vybírá peníze na kytici pro vrchní sestru, jež si při incidentu s Peterkovou dokázala zachovat chladnou hlavu. Dostat by ji měla zítra.

Související

GXvg-4EWgAA9177.jpg
Domácí

Děti odmontovaly šrouby povodňových zábran. Dospělý by za to skončil ve vězení

GXpjhUfWEAAcBuY
Zahraniční

Kandidát na starostu brazilského Sao Paula dostal v televizní debatě židlí

profimedia-0908103005
Domácí

Žádné povodně nejsou! Dezinfoscéna odhalila strašlivé spiknutí

GXjMXEYWoAAwzm3
Domácí

Záplavy mají první oběť. Dalších sedm lidí se pohřešuje