Perry v Chicagu nadobro skončil

Rozruch kolem Perryho pokračuje. Klub umístil hráče na waiver listinu.

Corey Perry v dresu Chicaga

Corey Perry v dresu Chicaga
Zdroj: Profimedia

  • Corey Perry v dresu Chicaga
  • Zdroj: Profimedia

Kanadský útočník si v Chicagu už nezahraje. Klub osmatřicetiletého hokejistu zařadil na listinu volných hráčů, což znamená jediné, Blackhawks s ním už nepočítají.

Člen Triple Gold Clubu podepsal s Chicagem v červnu roční čtyřmilionovou smlouvu. Perry odehrál v dresu Chicaga 16 zápasů a vstřelil 4 góly a připsal si 5 asistencí. Od minulé středy se ale už na střídačce neobjevil. Manažer klubu Kyle Davidson sdělil, že k rozvázání smlouvy došlo kvůli incidentu v Columbusu.

V bulvárních médiích se hojně spekulovalo o poměru Perryho a matky Connora Bedarda. Nikdo ale tuto informaci nepotvrdil. Fanouškům musí tedy stačit oficiální prohlášení klubu.

„Po interním vyšetřování organizace Chicago Blackhawks zjistila, že Corey Perry se dopustil nepřijatelného chování, které je v rozporu s podmínkami jeho standardní hráčské smlouvy i s interními pravidly organizace Blackhawks, jejichž cílem je podporovat profesionální a bezpečné pracovní prostředí. Z tohoto důvodu byl Corey Perry bezpodmínečně vyřazen. V případě, že se pan Perry vzdá svých práv, máme v úmyslu s okamžitou platností ukončit jeho smlouvu,“ sdělilo vedení Chicaga v prohlášení.

Zdroj: nhl.com

Související

Jakub Zbořil
Hokej NHL

Zbořil se popere o místo v New Jersey

Leon Draisaitl
Hokej NHL

Draisaitl podepsal rekordní sumu a stane se nejlépe placeným hráčem NHL

Filip Zadina
Hokej NHL

O Zadinu mají mít zájem hned tři kluby

Filip Zadina v dresu San Jose
Hokej NHL

Zadina půjde na zkoušku do Buffala