pondělí 8. července 2024

Pavel s Nerudovou představili společnou kampaň

Petr Pavel jde do druhého kola s podporou Danuše Nerudové, Pavla Fischera, Marka Hilšera i Karla Diviše.

Danuše Nerudová a Petr Pavel si vyměňují merch ze svých prezidentských  kampaní na společné tiskové konferenci. Pavel od Nerudové dostal "Danušinu" mikinu a Nerudová "generálskou" kávu a hrníček.

Danuše Nerudová a Petr Pavel si vyměňují merch ze svých prezidentských kampaní na společné tiskové konferenci. Pavel od Nerudové dostal "Danušinu" mikinu a Nerudová "generálskou" kávu a hrníček.
Zdroj: Facebook Danuše Nerudová

  • Danuše Nerudová a Petr Pavel si vyměňují merch ze svých prezidentských kampaní na společné tiskové konferenci. Pavel od Nerudové dostal "Danušinu" mikinu a Nerudová "generálskou" kávu a hrníček.
  • Zdroj: Facebook Danuše Nerudová

Na dnešní tiskové konferenci vystoupil Petr Pavel s Danuší Nerudovou a představili společnou část kampaně do druhého kola prezidentských voleb. Vzájemná spolupráce se bude týkat sdílení reklamních ploch, společném vystupování během kampaně a také spolupráce týmů dobrovolníků obou táborů. „Náklady na přelepy reklamních ploch bude hradit tým Pavla, jinak jsou reklamní prostory zaplaceny na celý měsíc,“ reagovala Nerudová na otázku ohledně financování reklamních ploch.

Budeme společně spolupracovat na tom, aby mladí věděli, že má smysl se podílet na české politice a že témata mladých zůstanou na Pražském hradě pokud bude zvolen Petr Pavel. Chtěla bych vyzvat všechny své voliče, aby přišli volit. Abychom zastavili to zlo (myšlen Andrej Babiš), aby neskončilo na Hradě,“ prohlásila Nerudová.

Vážím si, že podporu dokážeme přetavit do konkrétní společné spolupráce. Tak konkrétní spolupráce dvou kandidátů nemá precedent,“ oznámil Petr Pavel. „Volby nevnímám pouze jako nástupnictví po Zemanovi, ale vnímám je jako souboj mezi dvěma světy. Souboj světa slušnosti, důstojnosti a kompromisů proti světu lží, manipulací a boje o moc. Proti tomuto světu stojí za to se vymezit,“ deklaroval Pavel.

Oba kandidáti řekli, že jsou si hodnotově velmi blízko. „Ty rozdíly, které mezi námi jsou, pro nás nejsou překážkou ve vzájemné spolupráci,“ uvedl Pavel.

Pavel oznámil, že konkrétní spolupráci chystá i s Pavlem Fischerem, se kterým se setká zítra a natočí společné video. Stejně jako v případě Nerudové bude i Pavel vystupovat na akcích s Petrem Pavlem a bude s ním sdílet reklamní plochy.

Dále Pavel prozradil, že s Markem Hilšerem konkrétní spolupráci zatím nedomlouval.

Záznam tiskové konference:

Autor: Šimon Mitro

Související

Petr Pavel
Domácí

Pavel s ministry míří na slavnost NATO. Bude hostem i večeře u Bidena

428688806_969516898512628_2573250564520034419_n
Domácí

Pavel chce do Ruska poslat nového velvyslance. Válka prý směřuje ke konci

profimedia-0885698901
Domácí

Strašicemi duní vojenská technika. Na Bahna dorazil nečekaně i prezident Pavel

48859288246_05523d018f_b
Domácí

Jourová má politiky plné zuby. Končí v Evropské komisi i ANO