neděle 8. září 2024

Pastrňák se utká s Voráčkem, fanoušky čeká souboj hvězd

Čeští fanoušci se mají na konci srpna na co těšit. Během exhibičního zápasu se utkají týmy dvou hokejových hvězd, Davida Pastrňáka a Jakuba Voráčka.

V srpnu se proti sobě utkají Pastrňák s Voráčkem

V srpnu se proti sobě utkají Pastrňák s Voráčkem
Zdroj: Winter Hockey Games

  • V srpnu se proti sobě utkají Pastrňák s Voráčkem
  • Zdroj: Winter Hockey Games

Na konci prázdnin se odehraje zápas pojmenovaný Souboj hvězd pro Kluka Puka. Proti sobě nastoupí týmy Davida Pastrňáka a Jakuba Voráčka, který se po dlouhé době objeví na ledě.

Už teď je jasné, že se kromě hvězdy Bruins Davida Pastrňáka a bývalého reprezentanta Jakuba Voráčka zúčastní i Petr Mrázek, Martin Nečas, Filip Hronek, Tomáš Kundrátek, Michal Kempný, Jakub Krejčík, Jakub Nakládal, Roman Červenka, Ondřej Kaše, Ondřej Pavelec, Robert Reichel, Dominik Kubalík a další významné osobnosti českého hokeje.

„Těším se, že se letos ještě jednou vrátím do pražské arény, kde s dalšími kluky z týmu zavzpomínáme na zlato z domácího mistrovství a s fanoušky všechno ještě jednou oslavíme. Bude to utkání plné emocí a skvělého hokeje,“ sdělil David Pastrňák k exhibici.

Před zápasem si budou moci fanoušci užít atmosféru fanzóny a sejít se s hokejovými hvězdami. Výtěžek z akce poputuje Nadaci Jakuba Voráčka pro pacienty s roztroušenou sklerózou.

„Mám si sestavit svůj tým, tak jsem se začal připravovat a taky oslovil kluky z MS 2010 i 2024. Všichni se moc těší. Každý exhibiční zápas je něčím unikátní. Budu hrát po opravdu dlouhé přestávce, vyměním mikrofon a sluchátka zase za hokejku, poprvé a snad i naposled budu hrát proti Pastovi, protože na našich nadačních akcích běžně hrajeme spolu. Pojedeme naplno, my to jinak ani neumíme. Jsme rádi, že můžeme pomoci naší nadaci a pacientům,“ řekl Jakub Voráček.

Lístky na exhibiční utkání se prodávají od dnešního dne, cena vstupenek začíná na 990 Kč. Zajímavý zápas bude vysílat TV Nova.

Související

David Pastrňák s Jakubem Voráček při slavnostním buly
Hokej

Hokejové hvězdy vybraly přes dva miliony korun

David Pastrňák při přebírání čestného občanství
Hokej

Pastrňák se stal čestným občanem Havířova, přivezl i mistrovský pohár

Maminka Marcela převzala za Davida Pastrňáka cenu, vpravo moderátor Libor Bouček.
Hokej

Pastrňák posedmé ovládl Zlatou hokejku

David Pastrňák
Hokej

V desítce nejlepších nechybí Pastrňák a gólman Dostál