pátek 18. října 2024

Pastrňák proti Tampě bodoval

Pastrňák v utkání s Tampou skóroval a připsal si asistenci. Na góly nahrávali i Zacha a Hronek.

Pastrňák po vstřelené brance

Pastrňák po vstřelené brance
Zdroj: Profimedia

  • Pastrňák po vstřelené brance
  • Zdroj: Profimedia

David Pastrňák přispěl k vítězství Bostonu nad Tampou gólem a asistencí. Český útočník vstřelil důležitý gól na 4:2. Pavel Zacha vyslal českou hokejovou hvězdu do samostatného úniku. Pastrňák se i přes dotírajícího obránce Darrena Raddyshe dokázal prosadit a poslal Boston do dvougólového vedení. České pravé křídlo vstřelilo 24. gól v sezoně.

Medvědům se velmi povedla třetí třetina, během které vstřelili tři góly. Na pátý gól nahrával Geekiemu David Pastrňák. Boston nastřílel Tampě sedm gólů a radoval se ze tří bodů. Pastrňák byl vyhlášen třetí hvězdou utkání.

Naše třetí třetina se mi opravdu líbila. Myslím, že jsme hráli chytře,“ řekl trenér Bruins Jim Montgomery. „Nedovolili jsme jim žádný tlak. Všude jsme měli přečíslení a neustále jsme se drželi na pucích v útočném pásmu, nutili jsme je bránit, takže neměli moc sil na to, aby šli útočit.

BOSTON BRUINS – TAMPA BAY LIGHTNING 7:3

HRONEK ASISTOVAL U VÝHRY VANCOUVERU

Český obránce ve službách Vancouveru Filip Hronek nahrál na úvodní gól Vancouveru v utkání proti New Jersey. Šestadvacetiletý Hronek si připsal v letošní sezoně třicátý bod a drží se v desítce nejproduktivnějších obránců celé NHL.

Zdroj: nhl.com

Související

Jiří Kulich
Hokej

Kulich vstřelil v NHL premiérový gól

David Pastrňák vstřelil čtvrtý gól v sezoně
Hokej NHL

Pastrňák opět skóroval, už počtvrté!

Jakub Vrána se raduje z gólu
Hokej NHL

Vrána se vrací do hry! Lauko poprvé skóroval za Wild

Pavel Zacha v bitce s A. J. Greerem
Hokej NHL

Zacha pomstil Pastrňáka